Păreri parfum Sycomore Chanel cum miroase, persistență, prețuri

Am cautat si părerile celorlalți pe net si am constatat faptul ca  Sycomore Chanel este un parfum în ediție limitată foarte plăcut, majoritatea persoanelor il recomanda cu încredere. 

Mai sunt unii care sunt de părere ca e un parfum prea puternic, cu note masculine însa nouă nu mi se pare.

Casa de modă Chanel tocmai și-a dezvăluit cel mai recent parfum pe scena parfumurilor din această vară. 

De această dată, brandul de lux a apelat la moștenirea sa și a decis să relanseze una dintre creațiile sale legendare, Sycomore Eau de Parfum. Noua versiune va intra în vânzare în format de parfum și se va numi Sycomore Parfum.

Sycomore își datorează farmecul unei game de ingrediente, de la violet la tutun. Cu ajutorul aldehidelor și balsamurilor de lemn, Olivier Polge a reușit să dea acestui parfum o nuanță de fum și pământ în același timp. 

Sycomore Chanel parfum pareri forum am folosit

Sycomore Parfum este extrem de elegant datorită nota de chiparos, persistentă și masculină. Noua versiune este mai intensă și mai bogată prin adăugarea de note de iris, ușor accentuate de piele și vanilie.

Sycomore Parfum va fi lansat ca o ediție limitată. Flaconul de cristal Baccarat este sigilat cu un peplum și ștanțat cu un C dublu. 

Sticla vine într-o cutie unică brodată cu Maison Lesage. 


Un parfum care poartă numele unui copac puternic, Sycomore a fost creat pentru Gabrielle Chanel în 1930. 

Simbolizează noblețea toamnei și transmite strălucirea pământului, făcând ecou anii copilăriei Mademoiselle petrecuți printre vulcanii de o mie de ani din Auvergne. 

Compozitia usor picanta este construita in jurul vetiverului si creeaza o senzatie de calm si incredere. 

Notele sale de cedru și vanilie creează o urmă ușor picant.

De menționat că în 2016, linia exclusivă a Chanel, care include versiunea clasică Sycomore Eau de Toilette, a fost aproape complet reînnoită: toate parfumurile care existau anterior ca apă de toaletă au fost reformulate și au primit i concentrație de apă de parfum. 
MAI POTI CITI