Păreri DECOLORAREA părului acasă cu lămâie, miere, mușețel sau scorțișoară

Decolorarea parului cu bicarbonat păreri, la cât timp după decolorare se poate vopsi parul, decolorarea parului brunet cu apa oxigenata acasă și tot nu am epuiza întrebările (unele ciudate rău) care circulă pe forumuri.

Desigur, cel mai bine este să mergi la coafor, aceasta este varianta cea mai sigură și mai previzibilă, dar dacă îți plac experimentele, atunci aceste metode de decolorare a părului acasă sunt special pentru tine.

1. Decolorarea părului acasă cu mușețel

Mușețelul nu numai că calmează, ci și iluminează. Este necesar să dizolvați florile într-un litru de apă și să vă clătiți părul cu acest amestec după ce vă spălați părul. 

Cel mai probabil, veți avea nevoie de mai multe utilizări ale acestei soluții pentru a vedea rezultatul - o nuanță aurie de păr. 

dupa decolorarea parului cu pasta de dinti ce culoare prinde pe parul decolorat

2. Decolorarea părului cu miere de albine

Mierea este un clarificator natural și destul de puternic. În același timp, îmbunătățește starea generală a părului și îl hidratează. 

Pentru a aplica corect mierea pe păr, trebuie să o amestecați cu balsam în proporții egale, iar câteva linguri sunt suficiente pentru toată lungimea. 

După aplicare, înfășurați capul într-un prosop cald și lăsați timp de 30-60 de minute, în funcție de ce fel de rezultat doriți să obțineți. 

3. Decolorarea părului cu lămâie

Sucul de lămâie este activat prin expunerea la soare si creează perfect efectul de par ars. 

Dar nu poți folosi lămâie pură, deoarece este un decolorant foarte agresiv. 

Este mai bine să-l amestecați cu apă sau balsam și să nu-l țineți pe păr mult timp. 

Cel mai important este să aplicați uniform compoziția, distribuind-o pe toată lungimea, astfel încât pete luminoase să nu apară pe tot capul. 


4. Decolorarea părului cu scorțișoară

Scorțișoara este o opțiune ideală pentru fetele cu păr brunet, deoarece acest condiment va face față unui fond de ten întunecat. 

Se amestecă o parte din scorțișoară cu o parte egală din balsam și se aplică uniform pe părul umed, se acoperă părul uniform și se lasă să acționeze timp de 20-60 de minute, în funcție de rezultatul dorit. 

Și apoi clătiți-l cu șampon. Părul tău nu numai că se va străluci, dar va mirosi grozav!
MAI POTI CITI