Păreri Paco Rabanne 1 Million Elixir Parfum pentru bărbați, cum miroase, persistență și prețuri

Păreri despre PARFUMUL original Paco Rabanne 1 Million Elixir pentru bărbați extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri pentru bărbați de la Paco Rabanne.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Paco Rabanne 1 Million Elixir  este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum bărbătesc prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Paco Rabanne 1 Million Elixir  are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță masculină și o intensitate absolută

Paco Rabanne 1 Million Elixir este un parfum bărbătesc incredibil de intens. Continuă tradiția predecesorului său, 1 Million, dezvăluind de data aceasta o compoziție mai bogată și mai sofisticată, garantată să evoce instantaneu emoții tulburătoare.

Paco Rabanne 1 Million Elixir  e un parfum cald și senzual, cu tonuri intense de vanilie și de fructe, o versiune mai intensă a emblematicului 1 Million Parfum
lansat în anul 2022.

paco-rabanne-1-million-elixir-pareri-forumuri-parfumuri-pentru-barbati_

Compoziția parfumului Paco Rabanne 1 Million Elixir 

Davana și mărul verde oferă trăiri senzuale din prima clipă. 


La scurt timp, tonuri lemnoase de cedru se împletesc cu acorduri florale de osmanthus și de trandafiri de Damasc. 

Baza compoziției pune pe primul plan vanilia, secondată de paciuli și de boabe calde de tonka.

Paco Rabanne 1 Million Elixir atinge noi culmi ale intensității și senzualității. Parfumul este alcătuit din cele mai selecte ingrediente din întreaga lume, alese manual pentru a crea o adevărată bijuterie olfactivă.

Flaconul sofisticat, în forma unui lingou de aur, dă impresia unei bijuterii care reflectă profunzimea și senzualitatea conținutului. Este chiar mai îndrăzneț ca înainte, fiind expresia unei forțe noi.
MAI POTI CITI