Păreri parfum Dance of the Dawn The Different Company: nuanțe sărate și minerale delicate dar fascinante

Să ne facem o părere despre noul parfum numit Dance of the Dawn lansat de The Different Company la expoziția Esxence 2022 din Milano, un parfum despre care cei care l-au probat spun că este un imn către anii 1970, modă, emancipare și libertate.

Proprietarii brandului, Luc și Sophie Gabriel, au fost inspirați să creeze un nou parfum după imaginea unei plaje îndepărtate în zori. 

Numele parfumului se referă la melodia cu același nume a trupei de rock progresiv Yes, lansată în anii 1970.

În centrul compoziției se află o notă de patchouli, care a devenit un simbol al anilor șaptezeci. 

Parfum  Dance of the Dawn The Different Company pareri forum am folosit

Parfumierul Emily Coppermann a prelucrat paciuli-ul pentru a-l face ușor și transparent cu mandarina dulce. Acesta este însoțit de note de piper roz si negru. 

Acordul de lemn plutitor este completat de nuanțe sărate și minerale. 

În inima parfumului, tămâia sporește prospețimea fructelor de pădure roz, în timp ce Diviniris captive adaugă compoziției o notă catifelată de iris. 


Notele de baza ale parfumului Dance of the Dawn sunt ambroxan și vanilie, care aduc un element de complexitate și împlinire emoțională. 

Dance of the Dawn conține parfumuri provenite din surse organice. De exemplu, uleiul esențial de mandarină presat la rece este fabricat manual la plantația Symrise din Madagascar. 

Același lucru este valabil și pentru materialele extrase din piper negru și vanilie. 

Parfumierul este responsabil, ori de câte ori este posibil, pentru alegerea materiilor prime, iar acestea trebuie să fie prietenoase cu mediul”, a spus Emily Coppermann. 

Apa de parfum Dance of the Dawn va fi disponibilă de la începutul lunii iulie sub formă de sticlă de 100 ml la prețul de 145 de euro. 
MAI POTI CITI