IDEI de Cadouri de Paste pentru ca și copilul tău să spună cu drag: Hai afară, hai la sport!

Activitățile sportive în aer liber pentru copii oferă diverse beneficii, inclusiv fizice și sociale. 

Beneficiile fizice ale sporturilor în aer liber pentru copii, cum ar fi înotul, fotbalul, drumețiile, mersul pe role sau pe bicicletă,  includ: creșterea mușchilor, îmbunătățirea echilibrului și coordonării, pierderea în greutate și rezistența generală.

Activitățile sportive și jocurile pentru copii sunt o sursă de dezvoltare a abilităților universale necesare pentru a-i sprijini pe parcursul vieții.

Există o nevoie din ce în ce mai mare ca și copiii să fie implicați în activitate fizică astăzi pentru a contracara efectele tehnologiei care a pătruns în viața lor cu unele consecințe dezastruoase.

Toți copiii sunt înnebuniți după #biciclete și le place să aibă una. De ce să nu îl transformi într-un sport care insuflă un sentiment de libertate, independență și mândrie. 

Cu diferite tipuri de biciclete disponibile, acum vă puteți implica în diferite forme de activități de ciclism cu copilul dumneavoastră.

Primul lucru pe care un copil îl învață din mers pe bicicletă este siguranța rutieră și rezistența. Pe plan social, ei învață răbdare, disciplină și stima de sine. 

pareri Bicicletă MTB Rockrider ST120 20 pentru copii 6 9 ani

♦ Noi îți recomandăm Bicicletă MTB Rockrider ST120 20" Alb-Albastru Copii 6-9 ani de la Dechatlon prevăzută cu un mâner rotativ, pentru a schimba cele 6 viteze: sistem mult mai eficient pentru copii.  


Beneficiile fizice, totuși, depășesc beneficiile sociale. Ciclismul îmbunătățește forța picioarelor, coordonarea reflexelor, îmbunătățește echilibrul, controlează greutatea și întărește funcțiile cardiovasculare.

Deși este puțin scump, mersul pe #role este în creștere în popularitate în rândul copiilor de astăzi și există mai mulți profesioniști care predau sportul într-o manieră structurată. Este o activitate grozavă pentru copii.

Mersul pe role dezvoltă răbdarea și încurajează coordonarea reflexelor. Corpul își dezvoltă agilitatea, crește forța musculară, îmbunătățește fitness-ul cardiovascular și ajută organismul să se echilibreze.

pareri forum Role Play 3 Albastru-Roşu Copii

♦ Recomandarea noastră este perechea de Role OXELO Play 3 Albastru-Roşu cu carcasă și catarame de strângere precise, pentru susținere și protecție


#Trotineta ajută la dezvoltarea ambelor seturi de abilități motorii de care au nevoie copiii în viața de zi cu zi. Dezvoltarea abilităților motorii brute și fine le permite copiilor să devină mai independenți în timp ce deschid porțile explorării, creativității și învățării.

Trotinetele sunt acționate mai întâi printr-o lovitură, dar dirijate folosind echilibrul. Trotinetele pot ajuta la îmbunătățirea coordonării cu utilizarea la orice vârstă, dar mai ales atunci când copiii sunt mici și învață cum să echilibreze folosind greutatea lor.

pareri oxelo Trotinetă cu Suspensie şi Frână pe Ghidon Mid 5.De obicei, nu durează mult timp pentru ca copiii să stăpânească mersul cu trotineta. Când o fac, încrederea că știu că se pot descurca îi poate face dornici să abordeze alte abilități.

♦ Vă recomandăm Trotinetă OXELO cu Suspensie şi Frână pe Ghidon Mid 5 Mov-Corai de la Decathlon prevăzută cu o frână pe ghidon (oprește roata din spate), pentru un control ușor al vitezei și cu o suspensie în partea din față, pentru confort.


Hai afara, hai la sport împreună cu copilul tău! 

Bucurați-vă de frumusețea și beneficiile mișcării în aer liber, eliberați-vă de stresul cotidian și construiți punți trainice între voi”
MAI POTI CITI