Păreri Nivea Cellular Luminous 630 forumuri crema de ochi împotriva cearcănelor bună și ieftină

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Nivea Cellular Luminous 630 cremă anti cearcăne. 

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul/ suplimentul, au fost în general multumiti de acesta și s-au mai interesat și de subiecte precum: cea mai buna crema pentru cearcane, crema anticearcane femei, crema pentru cearcane farmacie, ser pentru cearcane barbati, anticearcane barbati catena.

Cu toate astea, sunt si câteva persoane care spun ca au incercat alte produse cosmetice pentru cearcăne care au funcționat mai bine.

Pentru alții, crema de ochi împotriva cearcănelor Nivea Cellular Luminous 630 a functionat cel mai bine si din acest motiv recomanda sa o incerci, dar e posibil ca alt produs cosmetic anti-cearcăne sa fie mai potrivit pentru organismul tau.

pareri fumum am folosit crena anti cearcan nivea Cellular Luminous 630

Descriere și informații despre Nivea Cellular Luminous 630 cremă anti cearcăne

Tratamentul cosmetic pentru ochi Nivea Cellular Luminous 630 îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare.

Beneficii și efecte terapeutice

• netezește liniile și ridurile fine
• elimină pungile și cercurile întunecate de sub ochi
• uniformizează nuanța pielii și o iluminează superb
• hidratează în profunzime


Cum se utilizează:

Crema anti cearcăne de la Nivea se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție.

A se evita contactul cu ochii.

De-a lungul anilor, cercetările NIVEA au adus multe îmbunătățiri în domeniul îngrijirii pielii pe care le vedem astăzi. Nivea a dezvoltat o serie de produse de piele inovatoare, precum creme de față, loțiuni, produse de protecție solară, produse pentru bărbierit fără alcool sau creme antirid cu coenzima Q10 pentru piele matur.
MAI POTI CITI