CLARESA.ro păreri forumuri: geluri de construcție, baze Rubber Base de calitate la prețuri atractive

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre CLARESA.ro magazin online de produse pentru manichiura. 

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsule CLARESA (oje semipermanente, geluri de construcție), au fost în general multumiti de acesta.

Pentru mulți, gelurile, ojele și bazele CLARESA au functionat cel mai bine si din acest motiv recomanda să le incerci, dar e posibil ca alte produse sa fie mai potrivit nevoilor tale. 

Clienții au apreciat în opiniile lor și faptul că pentru comenzi mai mari de 290 Lei, transportul este gratuit la produsele de manichiura cumpărate de pe www.claresa.ro

Tine cont ca aceste păreri despre produsele de manichiura Claresa au o încărcătură subiectivă mare.

In oferta Claresa, veți găsi oje semipermanente de înaltă calitate, geluri de construcție, lichide de preparare și alte accesorii necesare pentru a crea manichiura perfectă. 

pareri forum claresa romania produse manichiura

Claresa.ro vă oferă cea mai largă gamă de oje semipermanente, care conține peste 300 de culori, și de aceea se poate lauda cu una dintre cele mai mari game de culori din industrie.

Datorită pigmentării  excelente, puteți obține cu ușurință un efect de manichiură perfect. 

Consistența medie-groasă și calitatea perfectă a periei vă permit să aplicați oja fără ca aceasta să intre in cuticule. Fiecare femeie este garantată să-și aleagă culoarea CLARESA. 

Claresa oferă produse de cea mai înaltă calitate la prețuri atractive, ceea ce a contribuit la succesul mărcii și la rețeaua de vânzări în continuă evoluție din Europa. 

Avantajele CLARESA fata de concurenta sunt :

• Peste 20 de nuante la bazele Rubber Base.  Acesta este unul dintre cele mai vandute produse.

• Gelul de constructie. Avantaje : 1.Pret mic, 2. Nu arde in lampa (foarte important pentru cumparatori) 3.Se pileste foarte usor 4. Autonivelant.

• Foarte important este ca Brandul Claresa scoate 5-6 colectii noi pe an.

La toate cele prezentate mai sus se adauga si gama de oja clasica si partea de Makeup care este in crestere.

Alaturat brandului Claresa comercializam si brandul de ustensile pentru manichiura Staleks care este TOP pe acest segment.


Modalitati de plata pe www.claresa.ro

• Ramburs

Contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate.

Pentru clientii persoane juridice, exista varianta platii bancare.

• Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/ Visa Electron/ MasterCard/ Maestro)
MAI POTI CITI