Ce salariu au Dan Buzdugan şi Mihai Morar la Radio Zu. Câștigă ei o sumă colosală?

Ce salarii au vedetele de televiziune de România. Ce salariu au Dan Buzdugan şi Mihai Morar la Radio Zu.

Cu o experienţă vastă în domeniu şi nu numai, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au acelaşi salariu, ei doi încasează aceeaşi sumă de bani de la Radio Zu pentru munca pe care o depun zi de zi în cadrul emisiunii Morning Zu.

Pe numele întreg, Mihai Ionuț Morar, s-a născut pe 14 octombrie 1981 la Baia Mare, în România. Este un prezentator de televiziune și de radio, redactor și DJ român.

Radio Zu îi plăteşte la fel pe ambii prezentatori de la Morning Zu. 

wiki ce salariu câștigă la radio buzdugan si morar

Atât Mihai Morar, dar şi Daniel Buzdugan,  având un salariu în valoare de 6.000 de euro pe lună.

Pe lângă aceste venituri din televiziune, prezentatorul Mihai Morar mai deține și o cafenea cunoscută în Capitală, veniturile sale permițându-i să își achiziționeze câte o mașină în fiecare lună.

Buzdugan cât și Morar au o experienţă vastă la acest post de radio, fiind simboluri pentru Radio Zu și de aceea sunt şi printre cele mai bine plătite persoane care activează pe acest post de pe piata radio din România.

La Radio ZU, la fel cum se întâmplă şi în restul redacţiilor de radio din ţară, salariile sunt normale, la nivelul pieţei de la noi. 

Redactorii sunt plătiţi cu sume care încep de la 3.000 de lei pe lună, în funcţie de experienţa pe care o au, iar cei care se asigură de partea tehnică au între 4.000 şi 5.000 de lei pe lună.
MAI POTI CITI