Pictorul de la Curte rezumat online serial coreean. Episoade, actori, personaje, poveste.

Pictorul de la Curte rezumatul episoadelor, povestea personajelor, numele actorilor din acest serial coreean dramă romantică

Din 8 noiembrie 2021 la TVR 1 puteti urmări serialul coreean (producție 2008,) Pictorul de la curte, în regia apreciaților Jang Tae-yoo, Jin Hyuk

Personajele principale din serialul Pictorul de la Curte sunt interpretate de: Moon Geun-young, Park Shin-yang, Bae Soo-bin

PIICTORUL de la Curte este o dramă romantică inspirată de un roman istoric care romanţează viaţa, puţin cunoscută, a pictorului din secolul XVIII Shin Yun-bok, despre care scriitorul Jung-myeong Kee presupune că ar fi putut fi o femeie deghizată în bărbat.

pictorul de la curte rezumat serial coreean drama istorica

În 1770, Kim Hong-do, membru de vază al Academiei de Pictură din regatul Joseon, descoperă în tânărul Shin Yun-bok un mare talent şi îi devine mentor, încercând să-l protejeze de intrigile de la curte.

Amândoi devin "ochii" regelui Jungjo, căruia îi prezintă realitatea oamenilor simpli.

Regele le încredinţează o misiune importantă: să găsească portretul dispărut al tatălui său, pictat cu zece ani în urmă de către un alt membru al Academiei, care fusese ucis după aceea.

Kim şi Shin pornesc pe urmele tabloului, înfruntând multe primejdii, iar în decursul investigaţiei, un alt secret iese la iveală: Shin Yun-bok este, în realitate, o tânără care s-a deghizat în bărbat ca să poată fi acceptată în Academia de Pictură.

Serialul este filmat atât de frumos, costumele, peisajele, palatele și satele cu aspect autentic, încât este aproape ca și cum ai vedea poezie în mișcare pe ecran. De asemenea, rețineți că, deși unele dintre sentimentele personajelor sunt complicate, nu există scene de sex: aceste personaje sunt de fapt destul de caste, ele încearcă doar să supraviețuiască într-un sistem represiv, și toți trebuie să-și suprime orice sentimente romantice pe care le-ar putea avea unul față de celălalt pentru că „sunt ochi peste tot”. 

Drama istorică coreeana Pictorul de la Curte a câștigat numeroase premii, inclusiv Premiul Special pentru Seriale TV Asiatice la Festivalul de Televiziune de la Shanghai 2010 , în timp ce actrița Moon Geun-young a primit marele premiu la Premiile SBS Drama din 2008 , precum și cea mai bună actriță TV în 2009. în cadrul decernăruu Premiilor Baeksang Arts.

Moon Geun-young (născută la 6 mai 1987) este numită cu afecțiune „ Sora Mică a Națiunii ” , Moon a început cariera artistică ca și model la vârsta de 10 ani, făcându-și debutul în actorie în 1999. Moon a devenit cunoscută datorită rolului Eun-suh din serialul dramatic de televiziune Autumn in My Heart (2000).
MAI POTI CITI