LOEWE 7 Cobalt Eau de Parfum pentru bărbați păreri forumuri, descriere, compoziție și persistență

Păreri despre PARFUMUL original Loewe 7 Cobalt Eau de Parfum pentru bărbați extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri bărbătești de la Loewe.

54% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Loewe. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Loewe 7 Cobalt este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum bărbătesc prea dulce, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Loewe 7 Cobalt  are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și încântare.

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul de mai jos

loewe-7-cobalt-eau-de-parfum-pentru-barbati pareri forumuri persistenta

Scorul agregat al părerilor de pe forumurile despre parfumul masculin Loewe 7 Cobalt Eau de Parfum

  • Calități olfactive - 4,44 din 5
  • Persistă asa cum este descris - 4,41 din 5
  • Este parfumul de calitate - 4,42 din 5
  • Au avut alții o experiență buna cu parfumul - 4,35 din 5
  • Sunt avantajele mai mari decât dezavantajele produsului - DA
  • Care este raportul calitate preț - Bun  

Cuvintele perfecte care descriu apa de parfum pentru bărbați Loewe 7 Cobalt. O creație unică și surprinzătoare care provoacă dependență totală prin combinația de acorduri picante și florale.

Lansat în anul 2021, parfumul Loewe 7 Cobalt degajă un aer misterios chiar și prin aspectul său. Cu o sticlă semi-opacă, așa cum inspiră și numele, acesta are o nuanță metalică de albastru cobalt, trimițând cu gândul la îndepărtatele zone ale spațiului cosmic.

Loewe 7 Cobalt este parfumul potrivit pentru bărbatul modern care dorește să-și exprime farmecul indiferent de circumstanțe.

Loewe 7 Cobalt poate fi descirs ca un parfum lemnos, picant ideal pentru bărbatul plin de mister, un parfum bărbătesc potrivit în fiecare zi.

Compoziția parfumului Loewe 7 Cobalt 

Combinația inedită de ingrediente oferă parfumului un aer sofisticat. 

Acesta aduce împreună note de salvie, tonka și tămâie, care sunt cele mai proeminente, alături de note delicate de coacăze, piper roz și cuișoare.


Sfaturi și recomandări unde se aplica parfumul

Cand aplicati parfum, doriti intotdeauna sa atingeti „punctele pulsului”. Aceasta inseamna partile corpului in care vasele de sange se apropie de piele. Pentru femei, punctele de puls includ:

Incheieturi
Spatele genunchilor
In spatele urechilor
Golul gatului tau

Cu toate acestea, exista si alte locuri pe care le puteti aplica si mai mult pentru a va imbunatati mirosul:

Par
In interiorul cotului
In jos pe spate
Buric
Glezne

Un singur puf sau picătură de parfum in aceste puncte va fi suficient pentru a absorbi parfumul in fluxul sanguin si pentru a va menține mirosul superb pe tot parcursul zilei.
MAI POTI CITI