Păreri Ser de Par cu Aloe Vera Elegance Nourishing Hair Serum pentru par deteriorat

Păreri despre Ser de Par cu Aloe Vera Elegance Nourishing Hair Serum extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre masca de par cu aloe vera si ulei de masline, masca de par cu aloe vera si ulei de ricin, masca de par cu aloe vera si miere, ser pentru par deteriorat cu aloe vera si ulei de cocos

➢ Utilitatea produsului cosmetic - 4,45
➢ Funcționează produsul cosmetic așa cum este descris în prospect - 4,44
➢ Este produsul cosmetic usor de utilizat - 4,50
➢ Este produsul cosmetic de calitate bună - 4,55
➢ Are acțiune rapida - 4,40
➢ Are formula de mare putere - 4,45
➢ Contine ingrediente de calitate - 4,50

Vezi daca părul arata mult mai bine acum chiar dacă ai folosit produsul  de câteva ori. Se vede clar ca părul este mai sănătos, puternic și hidratat, așadar rezultatele sunt vizibile?

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Serul de Par cu Aloe Vera Elegance Nourishing Hair Serum. Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general multumiti de acesta.

ser cu aloe vera pt par deteriorat pareri forum am folosit

Cu toate astea, sunt si câteva persoane care spun ca au încercat alte produse care au funcționat mai eficient.

Pentru alții, Serul de Par cu Aloe Vera Elegance Nourishing Hair Serum a functionat cel mai bine si din acest motiv recomanda să il incerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru parul deteriorat.

Descrierea produsului:

Ser de Par cu Aloe Vera - Elegance Nourishing Hair Serum with Aloe Vera, 120 ml: ser de par cu extract de aloe vera ce previne incurcarea, ofera stralucire si protejeaza impotriva factorilor de mediu daunatori. 

Hidrateaza, hraneste, inmoaie si netezeste parul, asigurand un aspect natural si sanatos. De asemenea, fortifica si protejeaza impotriva incretirii.


Mod de utilizare: se aplica pe parul umed sau uscat si se coafeaza ca de obicei.

Beneficii: Regenerare, Stralucire, Netezire, Nutritiv.
MAI POTI CITI