SECRETELE actritei BURCU OZBERK din serialul CASATORIE CU BUCLUC

Despre biografia actritei BURCU OZBERK am scris inca (VEZI WIKI) de la debutul ei in serialul fenomen SULEYMAN MAGNIFICUL". Au trecut de atunci cinci ani timp in care actrita a evoluat atat pe plan profesional dar si sentimental.

Spuneam in acel articol ca BURCU OZBERK daca isi va perfectiona calitatile actoricesti si in plus daca adaugam calitatile fiizce pe care nu le poti trece cu vederea atunci BURCU OZBERK va ajunge o mare actrita.

NU A AJUNS la celebritatea fostului iubit din serialul SULEYMAN MAGNIFICUL aka ARAS BULUT IYNEMLI dar a capatat recunoasterea criticilor a regizorilor.

Anul acesta a primit PREMIUL DE CEA MAI BUNA ACTRITA intr-un serial de comedie pentru prestatia din serialul "AFILI ASK " aka "CASATORIE CU BUCLUC".

A ramas la fel de atasata de familie. BURCU are o sora mai mare de meserie muzician violonista.

BURCU a fost fericita pentru sora sa atunci cand aceasta si-a gasit jumatatea si s-a maritat. Evident ca a fost la nunta si mai apoi a fost cea mai fericita cand sora sa a adus pe lume un copil un baiat care a fost botezat CAN.

Wiki BURCU OZBERK noutati informatii stiri noi

Din nefericire sotul surorii sale avea sa moara lasandu-si sotia singura cu baiatul. BURCU si-a sprijinit sora sa treaca peste tragedie ba chiar si-a propus sa isi ajute sora sa isi creasca baiatul.

A spus presei ca nu va fi niciodata usor sa cresti un copil de una singura ca femeie. BURCU avea sa fie sprijinita de prietena ei HANDE ERCEL.

Colege intr-un serial BURCU si HANDE au legat o stransa prietenie si asa au ramas pana in prezent.

BURCU e prezenta la toate evenimentele importante pentru HANDE . BURCU o numeste pe HANDE " SORA MEA GEAMANA".

Dupa ce a bifat o relatie de iubire aproape secreta cu partenerul din serialul SULEYMAN MAGNIFICUL aka ARAS BULUT IYNEMLI BURCU a trecut la urmatoarea cucerire.

Barbatul ce i-a devenit iubit BERK ATAN tot un actor. Vreo doi ani a durat povestea dintre BURCU si BERK.

Cine credeti ca e urmatorul iubit al frumoasei BURCU? Veti avea o surpriza. E nimeni altul decat barbatul care le-a facut sa ofteze pe femei dupa rolul din HERCAI.

Va vine sa credeti ca actorul AKIN AKINOZU s-a iubit cu BURCU OZBERK? Rolul din serialul "AFILI ASK " aka STELLAR LOVE" aka la noi "CASATORIE CU BUCLUC" i-a adus lui BURCU nu doar un premiu dar si iubire.

Pe platourile de filmare dar si in afara lui BURCU a continuat povestea de iubire cu partenerul de scena actorul CAGLAR ERTUGRUL .

Daca vi se par veridice scenele dintre BURCU OZBERK si CAGLAR ERTUGRUL sa stiti ca motivul este dragostea reala dintre cei doi.

Cum necum BURCU s-a despartit si de CAGLAR si a inceput o poveste de dragoste cu un alt coleg din CASATORIE CU BUCLUC.

Numele actorului este SERKAI TUTU. Cum e si firesc s-a creat o tensiune pe platourile de filmare intre cei doi barbati care si-au disputat rolul de iubiti.

PRESA a intrebat-o pe BURCU OZBERK daca ea e de vina pentru tensiunea creata. BURCU OZBERK a clipit din gene si a spus ca ea se intelege minunat cu toi colegii de platou iar SERKAI NU II este IUBIT ci pur si simplu UN PRIETEN DRAG.

Urmatorul barbat pe lista de cuceriri a actritei este MURATKOZANCIOGLU. Evident ca si despre MURAT actrita a spus ca ii este doar prieten.

Noroc ca s-a terminat serialul. In rest BURCU OZBERK se implica in activitati caritabile. Recent a vizitat o scoala de fete din TURCIA.

In afara filmarilor BURCU ramane alaturi de familie. INIMA ei este libera si asteapta BARBATUL care sa ii daruiasca adevarata iubire.

Cert este ca BURCU continua sa fascineze barbatii. Primeste si oferte de a aparea in diverse reviste de moda, shooting-urile ei sunt adevarate povesti cu o zana buna.

Frumusetea ei infloreste si barbatilor le este cam greu sa stea departe de BURCU OZBERK o MARE CUCERITOARE.

Si e pretentioasa BURCU a spus presei ca a fugit mereu de barbatii frumosi si atat. PENTRU EA nu e de ajuns ca un barbat sa fie frumos fizic el trebuie sa aiba acel ceva care sa o puna pe ganduri de la care sa aiba ce sa invete.

Pana la urmatorul personaj sa o urmarim pe BURCU OZBERK in serialul "CASATORIE CU BUCLUC".

BURCU OZBERK actrita care pare a avea puteri supranaturale si o tehnica aparte de seductie. Ne intrebam cu va arata SOTUL ei.

Un lucru e sigur BURCU OZBERK stie ce vrea si probabil nu se va opri pana nu isi va gasi jumatatea.
MAI POTI CITI