Păreri Armani My Way Intense Eau de Parfum pentru femei, cum miroase și cât de persistent este

Păreri despre PARFUMUL original Armani My Way Intense Eau de Parfum pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Armani.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Armani My Way Intense Eau de Parfum este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Armani My Way Intense Eau de Parfum are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate.

Descrierea parfumului Armani My Way Intense

Compoziția magică a apei de parfum pentru femei, Armani My Way Intense, le exprimă vă reamintește fiecare pas pe calea dvs. spre autocunoaștere și toate trăirile semnificative care v-au marcat călătoriile.

Armani My Way Intense Eau de Parfum este un parfum floral-lemnos senzual lansat în anul 2021, o interpretare mai intensă a originalului Armani My Way

armani-my-way-intense-eau-de-parfum-pentru-femei pareri forumuri

Parfumul de damă Armani My Way Intense debutează captivant, cu străluciri de flori albe de portocal și esență de portocală amară. Apoi înflorește tuberoza, catifelată și cremoasă, culeasă manual în India. 

Tonurile de bază, care trec în prim-plan abia la final, sunt cele de vanilie și de lemn de santal, exprimarea perfectă a senzualității acestui parfum.

• Note varf - portocala amara, floare de portocal

• Note inima - tuberoza, tuberosa de India

• Note baza - vanilie Madagascar, lemn de santal


În plus, prețul de achiziție este unul corect in raport cu tot ceea ce poate oferi aceasta parfum.Cu siguranță nu veți trece niciodată neobservata in cazul in care veți utiliza acest parfum si veți fi apreciata pentru aroma care va înconjoară.

Cu toate a parfumul replica semănă perfect cu îți poți da seama ca nu este cel original deoarece mirosul nu persista la fel de mult si pur si simplu se simte ca nu are acel miros care il face pe cel original cu adevarat special.

Noi facem clar distincția dintre apa de parfum, apa de colonie, apa de toaleta etc. Raportul calitate pret al unui parfum este si va fi întotdeauna unul just. Misiunea noastră este de a va ajuta cat mai mult in a face o alegere cat mai buna ori de cate ori aveti nevoie de un parfum online la pret avantajos pe site-ul nostru.

Unde se aplica parfumul

Cand aplicati parfum, doriti intotdeauna sa atingeti „punctele pulsului”. Aceasta inseamna partile corpului in care vasele de sange se apropie de piele. Pentru femei, punctele de puls includ:

Incheieturi
Spatele genunchilor
In spatele urechilor
Golul gatului tau

Cu toate acestea, exista si alte locuri pe care le puteti aplica si mai mult pentru a va imbunatati mirosul:

Par
In interiorul cotului
In jos pe spate
Buric
Glezne

Un singur puf sau picatura de parfum in aceste puncte va fi suficient pentru a absorbi parfumul in fluxul sanguin si pentru a va mentine mirosul superb pe tot parcursul zilei.e sunt relatate de către clienți în comentarii.
MAI POTI CITI