Povestea dramatica a primului copil al cântăreței NICOLA: ANDREI ATANASOAIA dar si al fratilor vitregi JONATHAN si MARIA ALEXANDRU

Cantareata NICOLA pe numele de scena are o poveste interesanta de viata. Are trei copii proveniti din DOUA RELATII. Este de notorietate scandalul ce i-a avut protagonisti pe NICOLETA ALEXANDRU si fiul sau ANDREI ATANASOAIA pe care L-A PARASIT si L-A RENEGAT de la nastere.

CUM sa iti parasesti copilul ? cum sa IL DAI AFARA din CASA si sa il LASI PE DRUMURI STIIND ca NU ARE UNDE SA DOARMA si ce sa MANANCE?

POATE FI NUMITA MAMA o astfel de FEMEIE? Cantareata NICOLA un copil al generatiei "DECRETEII" a pus cariera mai presus de orice. ORICE insemnand pana si propriul COPIL.

CANTAREATA NICOLA a nascut pe cand era in liceu un copil pe care l-a lasat de izbelsite pe motiv ca nu putea sa il care dupa ea la concerte.

Mama NICOLEI a fost devastata de vestea ca fiica ea a ramas insarcinata la 18 ani. La putin timp a si MURIT. NICOLA a ramas insarcinata cu un barbat de profesie CAMERAMAN la TVR.

BARBATUL avea 36 de ani la acea vreme si NICOLA 18 ani. NU AU FOST CASATORITI iar tatal nu a stiut ca fiul sau avea sa cunoasca o mare drama sa fie parasit de propria mama.

NICOLA NU A VRUT sa renunte la cariera si nu a STIUT sa fie MAMA. Scandalul intre NICOLA si fiul ei primul nascut a avut loc in perioada in care NICOLA era pe val si participa la concursul "DANSEZ PENTRU TINE " la PRO TV in anul 2007 dar baiatul a vorbit tarziu despre drama sa abia in 2011.

La acea vreme producatorii au dorit sa ii faca o surpriza cantaretei si i-au adus acasa pe fratele NICOLEI care muncea in SPANIA si pe ANDREI ATANASOAIA fiul NICOLEI din relatia pe care a avut-o cu un cameramanul din TVR.

wiki jonathan alexandru si kira hagi

Acesta a insotit-o in multe turnee. Omul s-a recasatorit probabil si nu a stiut de drama fiului sau pentru ca ANDREI nu a vrut sa il impovareze.

Crescut EXCLUSIV de bunici ANDREI i-a considerat pe acestia PARINTI.

NICOLA a fost foc si para si i-a spus baiatului ca nu are ce cauta langa ea si sa plece. Iata ce declara ANDREI despe MAMA SA NICOLA.

"SPUN CU MANA PE SUFLET CA NU AM AVUT NICIODATA MAMA IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI CARE SA MA IUBEASCA SA MA PROTEJEZE SA SE INTERESEZE DE MINE

SA II PESE DE MINE SI SA MA SPRIJINE IN MOMENTE GRELE.

M-a DAT BUNICILOR DIN PARTEA TATALUI si NOROC CU EI CA M-AU CRESCUT.

O MARE PARTE DIN SAPTAMANA RAMANEAM LA CRESA. EA, NICOLA VENEA FOARTE RAR SA MA IA ERA MEREU ULTIMA ASA CA SA POT STA ACOLO CAT MAI MULT."

ANDREI ATANASOAIA

Baiatul spunea ca la varsta buletinului pe la 14 ani a incercat sa reia legatura cu mama sa. NICOLA era acum femeia casatoritacu un barbat celebru compozitorul MIHAI ALEXANDRU.

CE ar fi fost canatareata NICOLA fara aaportul sotului compozitor de succes MIHAI ALEXANDRU?

NICOLA l-a a dus acasa pe ANDREI ATANASOAIA. In casa unde traia cu sotul MIHAI dar si cu cei doi copii JONATHAN ALEXANDRU si MARIA ANTONIA ALEXANDRU.

biografie-fiu-nicola-andrei-atanasoaie

ANDREI a povestit cum la scurt timp NICOLA avea sa il de la propriu afara din casa. L-a acuzat pe ANDREI ca este spionul sotului sau MIHAI ALEXANDRU.

In acea perioada NICOLA se certa des cu sotul sau. NOROC cu prietenii care l-au gazduit si i-au fost aproape. A mai crescut ANDREI si a cautat sa iis ia un job sa isi paota plati chiria sa aiba unde sta sa nu doarma pe strazi.

NICOLA NU L-A AJUTAT cu NIMIC nu i-a pasat de acest copil care practic nu avea vina ca s-a nascut.

La concursul de la PRO TV a intervenit telefonic BUNICA din partea tatalui si i-a luat apararea lui ANDREI dand la suprafta adevaratul caracter si FALSITATEA cantaretei ce nu s epaote numi MAMA.

BUNICA a spus ca ANDREI a fost bolnav pe la 4 ani grav iar NICOLA NU A VRUT sa stie de el ca si cand nu exista. NU A MINTIT biatul cand a spus ca NICOLA l-a dat afara din casa si se purta urat cu el.

Neavand ce face NICOLA a recunoscut ca si-a dat copilul afarra din caa si si-a justificat fapta spunand ca asa a DORIT sa ii dea o lectie pentru ca ANDREI sa invete sa supravietuiasca.

Spunea ca ea este exigenta in privinta educatiei copiilor aici incluzandu-i si pe cei doi copii din casnicia cu compozitorul MIHAI ALEXANDRU.

NICOLA a spus ca NU SUPORTA COPIII DE BANI GATA si e normal ca un copil sa munceasca d ela 17-18 ani. Ca doar ea a trait cand oare ??? in strainatate si asa a vazut ca se procedeaza. Bun sa munceasca daca vrea copilul dar sa ii asiguri caldura unui camin si in primul rand iubirea de mama.

A ce sa zic a recunoscut ca s ebuucra ca ANDREI a avut un CAMIN si ca NU EA NU L-a RENEGAT doar ce ? L-a PARASIT.

In varsta de 34 de ani ANDREI s-a stabilit la LONDRA. A plecat baiatul sa isi croiasca o vita departe de ROMANIA. Este casatorit si are o fetita in varsta de 2 ani botezata MARIA RHEA.

Dupa ascandal au mai trecut ceva ani pana ca ABDREI sa aiaba puterea de a ajunge sa fie in relatii mai normale. NICOLA se lauda ca au avut o discutie barbateasca si fiecare si-a prezentat argumentele apoi a venit impacarea.

Mai ales ca a cum ANDREI e plecat din tara la ce bun sa fi tinut in continuare o relatie nefireasca incarcta de ranchiuna.

Acum ce credeti marea canatareata s-a laudat cu nepotica s-a fotografiat cu ea d eparca ea ar fi fost CEA MAI BUNA MAMA.

Cum sa iti abandonezi COPILUL ? NU EXISTA ASA CEVA indiferent de vremurile grele sau alte lucruri. NICOLA a fost casatorita cu MIHAI ALEXANDRU vreme de 15 ani.

Au facut doi copii JONATHAN CRISTIAN ALEXANDRU si MARIA ANTONIA. Cand au divortat cei doi copii au trait si ei o drma fiind pusi sa maeraga la tribunal sa asiste la impartirea custodiei.

DIVORTUL cuplului s-a pronuntat din VINA COMUNA dar lumea stie ca NICOLA era inima zburdalnica.

JONATHAN CRISTIAN ALEXANDRU avea la divortul parintilor 10 ani iar sora sa MARIA ANTONIA doar 12 ani.

Baiatul a fost crewcut de tatl sau MIHAI ALEXANDRU care l-a sprijinit in pasinile sale si cum aschia nu sare departe de trunchi frumoasul baiat a uramat calea muzicii si a teatrului acum studiaza la UNIVERSITATEA DE MUZICA este in anul al doilea.

NICOLA il descria pe JONATHAN ca fiind un copil sensibil emotiv bun cald. Fata era mai cu personalitate NICOLA povestea ca era tare incapatanata. MARIA ANTONIA a urmat si ea calea muzicii si a devenit PROFESOR DE MUZICA.

Este frumoasa si carismatica. MARIA ANTONIA si-a impus punctul de vedere si i-a interzis mamei sale sa vina cu diverisi barbati acasa. Fata a crescut cu NICOLA.

CE trist ca doi frati sa creasca unul cu tatal si altul cu mama. Nici de JONATHAN CRISTIAN ALEXANDRU si MARIA ANTONIA nu s-a ocupat prea mult mamam NICOLA.

Dupa divort a primit permisiunea de a pastra numele fostului sot ALEXANDRU. Asta pentru ca publicul a cunoscut-o cu acest nume.

Compozitorul MIHAI ALEXANDRU s-a recasatorit si aceasta femeie i-a adus liniste sufleteasca. Si-a vazut de muzica a avut in continuare succes si proiecte diverse. II sprijina pe tinerii muzicieni.

Isi vede copii are o relatie extraordinara cu ei si in plus se simte un TATA IMLINIT. MARIA ANTONIA se ocupa de educatia muzicala a tinerilor iar JONATHAN ALEXANDRU este COMPOZITOR , MUZICIAN si ACTOR.

Se buucra de succes . Joaca la TEATRUL NOTARRA in piesa dedicata marii MARTHA BIBESCU. O poveste emotionanta despre dragoste si prietenie.

Piesa s-a jucat cu casa inchisa. Protagonistii piesei " MARTHA si GEORGE " sunt JONATHAN CRISTIAN ALEXANDRU fiul NICOLEI si al compozitorului MIHAI ALEXANDRU.

JONATHAN o are ca partenera pe stilata KIRA HAGI fata marelui fotbalist GICA HAGI. SE completeaza perfect pe scena iar in viata reala sunt prieteni foarte buni.

CE COPII SPECIALI au MIHAI ALEXANDRU si NICOLA. Si NU IL UITAM pe ANDREI ATANASOAIA sperand ca acum la 34 de ani a reusit sa aiaba o relatie frumoasa cu fratii sai MARIA ANTONIA si JONATHAN ALEXANDRU.

JONATHAN ALEXANDRU are 25 de ani iar MARIA ANTONIA 27 de ani.

Ce face NICOLA ? spune ca munceste are proiecte muzicale in rest ce sa zicem ? Se paote lauda acum cu copii realizati dar drama pe care a trait-o primul sau nascut ANDREI nu poate fi uitata.

NICI MACAR NU REGRETA ea considera ca i-a dat o lectie de vita fiului ANDREI ca a invatta lectia supravietuirii. DOAMNE FERESTE de asa MAMA dar ce sa ii faci asa sunt construite unele femei.

ASA CA NICOLA. ANDREI mai povestea ca prietenii sai la un moment dat radeau de ele pentru ca unul dintre ei prieteni se lauda ca este apropriat de NICOLA.

Practic lumea din muzica cunoaste ce fel de MAMA este NICOLA. Ca ARTIST NU a mai produs nimic a devenit o FOSTA celebritate practic o fosta cantareata ce a cunoscut la un moment VALUL GLORIEI.

INDIFERENT ce faci in viata FAMILIA e SPRIJINUL, MOTIVATIA, DORUL ALEANUL. Nu CONTEAZA staraea materiala . UN COPIL paote avea o situatie financiara mai putin buna dar daca este crescut cu DRAGOSTE va deveni UN OM MARE.

NIMENI NU ITI POATE REDA COPILARIA PIERDUTA si iti raamane intiparit in suflet drma si tristetea de a NU FI AVUT O MAMA.

ANDREI ATANASOAIA isi poate retrai o copilarie frumoasa la anii tineretii impreuna cu copilul sau.

Santem siguri ca este un PARINTE DEDICAT si ii va oferi fiicei sale o educatie aleasa dar in principal MULTA IUBIRE.

Pe langa MARIA si JONATHAN compozitorul MIHAI ALEXANDRU mai are un fiu MARIO dintr-o prima casatorie. MARIO este stabilit cu mama sa de mai multi ani in ITALIA.

Divortul NICOLEI de compozitorul MIHAI ALEXANDRU a mai avut un motiv de departire . NICOLA incepise o relatie cu un coleg de trupa. Evident ca MIHAI ALEXANDRU NU A ACCEPTAT infidelitatea sotiei. Ce frumos este cand adultii se despart dar se preocupa IMPREUNA de copiii lor.

ADULTII isi pot rezolva problemele un DIVORT in mod civilizat. COPIII au suferit si continua sa sufere atunci cand parintii lor se despart traiesc tragedii si e pacat.

COPIII sunt INOCENTI si NU AR TREBUI sa sufere. Tragedia pierderii parintilor este devastatoare fie ca esti copil sau mai traziu un ADULT. Asta e una dar sa cresti pe starzi pentru ca ai fost abandonat asta e o mare grozavie.

ABANDONUL copiilor o problema la fel deprezenta in ROMANIA in anii comunismului si acum in prezent in 2021.

VA FI OARE O PROBLEMA care NU SE VA REZOLVA definitiv NICIODATA? Ca sa intelegeti ce fel de persoana este NICOLA faceti o cimparatie cu MIRABELA DAUER careia I S-A LUAT COPILUL a trait un proces de divort dur dar NU SI-A ABANDONAT COPILUL.

Si e pacat ca acest copil az adult NU VREA SA AUDA de MAMA LUI. Pentru ca tatal l-a crescut in minciuna si i s-a spus ca MIRABELA l-a abandonat.
MAI POTI CITI