Pareri SAPUN cu miere de Manuka MGO 250+ și uleiuri esențiale din plante. Opinii pozitive pe forumurile de discutii.

SAPUNUL cu miere de Manuka MGO 250+  imbogatit cu uleiuri esentiale din plante benefeciaza de opinii si comentarii bune pe forumuri.

Parere generala despre sapunul cu miere de Manuka MGO 250+ este ca asigura o curatare în mod delicat pentru pielea sensibila si in plus este hidratant si nutritiv.

Unele comentarii sustin chiar ca previne si combate acneea si alte probleme frecvente ale tenului

Săpunul natural cu miere de Manuka MGO™ 250+ are o textură cremoasă, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru pielea delicată a bebelușilor.

Conține in compozitie miere de Manuka MGO™ 250+, renumită pentru proprietățile sale benefice și pentru capacitatea de a hrăni și a hidrata pielea. 

forum pareri sapun cu miere de manuka

Săpunul natural cu miere de Manuka MGO™ 250+ și uleiuri esențiale din plante ofera o curățare blândă și o hidratare intensă, pentru o pielea moale și catifelată.

SAPUNUL cu miere de Manuka MGO 250+  este un săpun hipoalergenic, fără parfum sau coloranți in compozitie.  


WIKI: MGO este prescurtarea pentru Metilglioxal, componenta activă a mierii de Manuka responsabilă pentru proprietăţile sale unice antibacteriene.

Această substanță se formează în mod natural în nectarul florilor de Manuka, din care albinele prepară mierea.

Factorul MGO™ are rolul de a indica puterea antibacteriană a mierii de Manuka, prin măsurarea nivelului de metilglioxal din miere. 

Cu cât nivelul MGO™ este mai mare, cu atât proprietățile antibacteriene ale mierii sunt mai puternice. Acest factor este o constantă în mierea de Manuka și se măsoară în mg/kg.

MGO este marcă înregistrată Manuka Health New Zeeland Ltd. și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă.
MAI POTI CITI