PARMASHOP.ro România păreri forumuri magazin online cu produse alimentare și băuturi de calitate la preț mic

Pe forumurile analizate, părerile despre www.parmashop.ro România sunt unele de satisfacție, majoritatea exprimând pe un ton analitic, încrederea și anticiparea clienților în acest magazin online specializat 

Echipa parmashop.ro face toate eforturile pentru a se asigura ca produsele livrate si serviciile noastre sunt de cea mai Inalta calitate. 

Specialistii parmashop.ro selecteaza cu atentie si pasiune fiecare produs oferit în magazinul online, iar stocarea si sistemul de împachetare inovativ si inteligent, care protejeaza produsele împotriva socurilor sau a temperaturilor nefavorabile, asigura pastrarea si transportul  în conditii optime pentru a mentine calitatea produselor pana cand ele ajung la dumneavoastra. 

Totusi, daca exista probleme cu produsele comandate si doriti sa le returnati, îi puteți contacta pe email la adresa office@parmashop.ro si vor face tot posibilul pentru a remedia situatia.

www.parmashop.ro romania pareri forumuri bacanie online ieftina

Taxa de transport este calculata în funcție de cantitatea si valoarea comenzii dumneavoastră. 

Pentru comenzile de peste 200 lei din magazinul online www.parmashop.ro transportul este gratuit.

Oferta Parmafood contine solutii pentru: Restaurante si pizzerii, Cluburi si baruri, Bucatarie internațională.

Activitatea companiei de distribuție încearcă să mențină un echilibru între vanzarile catre comerțul cu amănuntul modern și HoReCa, printr-un amestec de produse care aduc beneficii atât clienților, cât și produselor.

Vanzarile Parmafood sunt formate în principal din 48% produse importate și 52% produse de la furnizori locali

S.C.Parmafood Group Distribution S.R.L. care operează magazinul online www.parmashop.ro este o companie cu capital românesc înființată în 1991 în Bucuresti. Este unul dintre principalii jucători de pe piața din Romania de distribuție a alimentelor și băuturilor!

În prezent, Parmafood face politica de import, distribuție și promovare pentru peste 50 de producători internaționali, reusind ca în cei aproape 25 de ani de experiență să aducă succes unor branduri internaționale pe piața din România.


Începand cu anul 1991, Parmafood a dezvoltat o rețea națională de distribuție bazată în principal pe distribuția produselor Santal, Parmalat. În scurt timp, Santal devine numarul 1 în categoria de sucuri naturale 100%, poziție care se va păstra o perioadă îndelungată. În 1996 s-a deschis o nouă filiala în Constanța, de unde va face distribuție pe toată zona de Sud Est a României.

De-a lungul anilor, Parmafood își va completa oferta de import cu brand-uri internaționale: Twinings, Tabasco, De Cecco, Pietro Coricelli, Mutti, Mazza, Bonomi, Whitley Neill, Caffo, Bulgarini, Giffard, Peaky Blinders, Dead Mans Fingers, Serena 1881 fiind mereu în cautarea noului, a inovației.
MAI POTI CITI