MOTIVE pentru care CUPLURILE fericite nu se etaleaza pe INSTAGRAM si Facebook

Vrei să afli motivele pentru care cuplurile care sunt fericite nu se expun pe Facebook și Instagram?

Citește articolul și află de ce cuplurile fericite cu adevărat nu își etalează momentelr din viețile lor pe Facebook, inclusiv evenimente din relația de cuplu.

Validare fericirii în cuplu nu vine din niciun click sau like, în ultimă instanță nici măcar de la familie sau din relația ta offline, ci din interiorul tău. 

1) Oamenii care stau o săptămână fără Facebook sunt semnificativ mai fericiţi. 

Depresia poate fi legată de folosirea în exces a social media, din cauza teoriei de comparaţie socială. 

Folosirea intensă, exagerată a social media este în mod obişnuit asociată cu lipsa sănătăţii mentale.

de ce cuplurile fericite nu posteaza pe facebook si instagram

2) Când eşți fericit cu viaţa ta într-o relaţie îţi vine mai rar să faci poze sau să-ţi verifici noutăţile de pe social media. 

Nu este ca şi cum nu faci lucrurile astea niciodată, ci doar că… atunci când viaţa te face atât de fericit, de ce să te laşi distras de asta?

3) Expunerea relații pe Facebook și Instagram distorsionează imaginea asupra vieții tale de cuplu

Dacă ne convingem că alţi oameni văd relaţiile noastre că fiind fericite, suntem mai fericiţi în ceea ce le priveşte, pentru că în mod subconştient ne influențează, ne schimbăm punctul de vedere

4) Cuplurile care îşi păstrează argumentele intime sau certurile pentru ei și nu le etalează obsecn în ”piata publica”  a rețelelor sociale sunt mai fericite și unite

Indiferent de contextul trecut sau prezent, nicio problemă nu s-a rezolvat cu bine prin spălatul rufelor în public, în faţa tuturor prietenilor de pe Facebook și Instagram

5) Cuplurile fericite nu au nimic de dovedit nimănui

Partenerii nu se folosesc unul de celălalt pentru a demonstra lumii că sunt fericiţi, demni de iubire, valoroşi şi atractivi.

Într-un cuplu fericiti partenerii sunt împreună pentru că vor ei să fie așa, nu pentru că problemele lor bine înrădăcinate îi determină să stea împreună!!!
MAI POTI CITI