La mulți ani binecuvantati mama. Urări la multi ani mama mea dragă aniversare emoționante.

Iată o colecție pe blog de mesaje cu la mulți ani binecuvântați mama mea dragă aniversare. La multi ani mama chiar dacă ești departe, la mulți ani mama chiar dacă sunt departe. Mesaje de suflet pentru mama mea.

Urări frumoase de la multi ani mama mea, mesaje de la multi ani mama fiică.

La multi ani mama mesaje emoționante

♥ Mămica, fie ca inima ta să nu știe de tristețe și să bată cu bucurie încă mulți ani! Să găsești fericire în orice moment al vieții și să o împarți cu noi, pentru a o mări!

♥ Mămica mea gingașă și delicată, te felicit! Soarta să-ți aducă bucuria momentului și noroc. Tu ești inspirația și iubirea mea! Lasă bucuria să se multiplice de ziua ta, iar fericirea să-ți împlinească visele.

♥ Mama mea iubită, te felicităm. Ești cel mai important și scump om pentru noi din tot universul. Îți dorim ca toate necazurile să dispară, fiecare zi să fie una fabuloasă, răbdarea și succesul să fie prezent în tot ceea ce faci și să fii mereu ocrotită de bunul Dumnezeu!
urari de la multi ani emotionante mama fiica

♥ Mami, mulțumesc pentru răbdarea ta, care este nelimitată, pentru că se bazează pe marea iubire pentru noi, copiii tăi. Îmi doresc atât de mult ca ochii tăi blânzi să nu cunoască nici măcar o mică lacrimă, să înflorești mereu cu sănătate și să ne încălzești cu zâmbetul tău fermecător.

Gânduri despre mama la mulți ani

♥ Mamă! Lasă-ți ochii să strălucească de fericire, problemele existente să fie ușoare ca o pană, zilele să fie distractive, calde, fără griji, bucuria lipsită de condiții să-ți trezească dorințe prețuite și reverențe în inima ta, iar soarta ta generoasă să le împlinească instantaneu fără a cere permisiunea!

♥ Mami, este imposibil să-ți transmit toate sentimentele mele, cât de mult te prețuiesc și te apreciez. Îți doresc, în primul rând, sănătate, multă fericire și căldură sufletească, să nu te întristezi niciodată. Felicitări!

♥ Mami, mulțumesc pentru răbdarea ta, care este nelimitată, pentru că se bazează pe marea iubire pentru noi, copiii tăi. Îmi doresc atât de mult ca ochii tăi blânzi să nu cunoască nici măcar o mică lacrimă, să înflorești mereu cu sănătate și să ne încălzești cu zâmbetul tău fermecător.

♥ Mamă! Nu există atâtea cuvinte care ar putea exprima pe deplin sentimentele mele față de tine! Întotdeauna mă sprijini și mă înțelegi ca nimeni altcineva și-ți mulțumesc pentru asta din tot sufletul! La mulți ani!

Mesaje citate la multi ani mama îmi lipsesti

♥ Lasă anii trecuți să nu se transforme niciodată într-o povară, ci într-un bagaj de amintiri minunate și în fiecare zi nouă să te însoțească un nor ușor, confortabil. În noul an personal, îți doresc sănătate, fericire fundamentală și bunăstare durabilă!

♥ Mamă dragă, frumoasă, blândă, scumpă! Îți doresc ca inima ta să fie sursă de miracole și întotdeauna plină de bucurie, iar zâmbetele sincere din jur să-ți încălzească sufletul în zilele mai puțin bune. Fiecare clipă să-ți aducă armonie, pace și cuvinte frumoase. Un miliard de flori astăzi meriți la picioarele tale! Te iubesc, mama!

♥ Am crescut deja, dar tot nu pot trăi fără tine. Dacă m-am lovit – în loc să țip de durere, eu te voi suna. Dacă cu banii stau prost, nu voi împrumuta – eu te voi suna. În general, ești de neînlocuit! Te iubesc! Îmi doresc să ai o viață mai simplă, mai caldă și mai luminoasă. La mulți ani!

♥ O fericire fantastică și o bucurie fermecătoare să ai! Învârtește-te, dansează, trăiește, zâmbește! Ochii tăi să ardă puternic, viața să fie dulce, iar inima să fie fierbinte! Mult noroc, iubită mamă!

Urări la multi ani mama îți mulțumesc

♥ La mulți ani, mama! Lasă-ți ochii să radieze de bucurie. Tu ești frumusețea noastră, cu un suflet bun, dar puternic. Ești îngerul nostru pământesc. Fie ca sănătatea ta să devină mai mare în fiecare zi, iar casa să fie plină de râsete.

♥ Mămica, să rămâi întotdeauna la fel de tânără și veselă. Sănătatea să-ți fie puternică, dispoziția însorită, zâmbetul tău frumos să strălucească pe față, iar toată căldura pe care ni-o oferi să fie răsplătită de două ori mai mult și să te încălzească mulți ani înainte!

♥ raga mea, frumoasă mamă, îți doresc o zi fericită. Să fii un ceai cald iarna, o grădină înflorită primăvara, o delicioasă înghețată vara și un zâmbet cald toamna – adică mereu necesară și mult iubită. Mami, fii mereu mișto, deșteaptă, încrezătoare și mega încântătoare!

♥ Dragă mamă, nu lăsa tristețea și gândurile negative să facă parte din viața ta, știu că îți faci griji pentru cei dragi, uneori chiar fără nici un motiv. Bucură-te de viață și zâmbește mai des!

La multi ani mama mea mesaje lungi

♥ La mulți ani mamei mele, cea mai iubită, amabilă și minunată persoană din viața mea. Îți doresc ca toate necazurile și grijile să se transforme în fleacuri, ca oamenii răi să nu ți se întâlnească în viață, să trăiești mereu fericită și veselă. Ține minte – tot ceea ce vrei este posibil mereu, doar crede!

♥ Atâtea poezii și cântece sunt dedicate mamei și oricum ele nu pot exprima toată iubirea mea pentru tine, mama! Îți sunt recunoscătoare pentru toată iubirea, afecțiunea și răbdarea ta. Îți doresc să trăiești mult și fericit, să te bucuri de viață, să nu pierzi darul de a iubi. Casa să-ți fie mereu caldă și confortabilă, să rămâi tânără la chip și suflet, să găsești noi activități interesante, să comunici mai mult, să împarți bunătatea ta cu cei din jur, iar sănătatea să meargă pas în pas cu tine toți anii!

♥  Iubită mamă! Lasă ceea ce îți lipsește să apară în această sărbătoare specială – ziua ta de naștere. Pentru mine ești cea mai dragă persoană de pe întregul Pământ. Munca și bunătatea ta nu se limitează niciodată. Vreau să-ți doresc longevitate și prosperitate, să existe în viața ta cât mai multe simple bucurii umane! Soarta să-ți fie întotdeauna favorabilă, iar norocul să-ți viziteze în permanență casa.

♥ Dragă mami! De ziua ta de naștere vreau să-ți urez tinerețe veșnică și frumusețe fără egal, pe care să le poți păstra în ciuda tuturor încercărilor vieții. Mulțumesc pentru toată grija, dragostea, înțelepciunea care ai cultivat-o în mine! La mulți ani!

♥  Mamă, acceptă felicitările mele sincere pentru sărbătoarea ta personală! Nu lăsa nimic să-ți umbrească viața, să știi că te prețuiesc cu adevărat pentru responsabilitatea și munca grea, pentru abilitatea de a iubi și de a ierta, pentru dorința ta de a mă susține în vremuri dificile. Mulțumesc mult pentru tot! Ai grijă de sănătatea ta, iar visele tale să devină realitate. La mulți ani!

Aceasta a fost alegerea noastră de felicitări la mulți ani mama de ziua numelui, la multi ani mama ziua de naștere, la multi ani mama te iubim, din care să vă inspirati.
MAI POTI CITI