Wiki Pulbere de AUR monoatomic ORMUS păreri forumuri, contraindicații, efecte adverse şi preț tratament cu aurul dacilor

Părerea comentariilor despre ORMUS pur îmbogățit cu aur monoatomic in suspensie de aur coloidal extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre Aur monoatomic wikipedia, Ormus aur monoatomic prospect, Aurul monoatomic efecte adverse, Ormus aurul dacilor contraindicații:

1. Păreri Pozitive - 0,67
2. Păreri Negative- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,64

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Cum și pentru ce se utilizează ORMUS pur imbogatit cu aur monoatomic in suspensie de aur coloidal ; Compoziție ORMUS pur imbogatit cu aur monoatomic in suspensie de aur coloidal; Cum să utilizați ;ORMUS pur imbogatit cu aur monoatomic in suspensie de aur coloidal Reacții adverse posibile si contraindicații ORMUS pur imbogatit cu aur monoatomic in suspensie de aur coloidal.

Ce este și pentru ce se utilizează ORMUS pur îmbogățit cu aur monoatomic in suspensie de aur coloidal


ORMUS MENTAL este cel mai eficient produs pe baza de ORMUS al nostru pentru reducerea durerilor si îmbunatățirea funcției cognitive, creșterea puterii de concentrare. ORMUS MENTAL este ORMUS pur, imbogatit cu aur monoatomic in suspensie de aur coloidal in loc de apa distilata.
aur monoatomic ormus aurul dacilor pareri

Beneficii ORMUS MENTAL cu aur monoatomic

Aurul se asociază cu glanda pineala sau epifiza responsabila pentru secreția melatoninei care favorizează somnul adanc, odihnește si relaxează sistemul nervos.

➤Beneficii ORMUS MENTAL ajuta la eliminarea stărilor depresive si a stresului 
➤ foarte bun remediu in  reducerea durerilor in general dar mai cu seama a celor articulare
➤ contribuie la combaterea gutei (mai multe detalii in pagina de Marturii)
➤ puternic antioxidant
➤ echilibreaza emisferele cerebrale, potențând activitatea creierului in mod cumulativ
➤ creste puterea de autocontrol, creste vointa si se observa si o creștere a coeficientului de inteligenta(IQ)
➤ rezultate excelente in cazuri de tratare a diabetului
➤ ajuta in procesul de renunțare la vicii de orice natura (alcool, tutun, droguri, cofeina, etc.).
➤ dezvolta calmul interior, răbdarea si intuiția
➤ In combinație cu ORMUS, puterea aurului coloidal se amplifica cu cea a aurului monoatomic conținut in acesta.

Compoziție ORMUS pur îmbogățit cu aur monoatomic in suspensie de aur coloidal


Acest produs este un supliment alimentar cu minerale monoatomice, cu rol in creșterea capacității de autoapărare a organismului si menținerea unei stări fizice si psihice optime.

Mod de administrare ORMUS pur îmbogățit cu aur monoatomic in suspensie de aur coloidal


Luati jumătate pana la o ligurita de ORMUS zilnic pentru prima luna. Agitati bine flaconul înainte de utilizare. Îndepărtați dopul picurator pentru o mai buna dozare. 

Folosiți numai lingurițe de lemn sau de material plastic. 

Nu este neapărat necesar sa măriți doza recomandata (2 ml/zi) pentru a menține o sănătate optima. Majoritatea efectelor mineralelor ormice sunt subtile si personale. 

Beneficiile ORMUS-ului sunt cumulative si înălțătoare. Noi va recomandam sa tineti o evidenta a evoluției in timpul consumului de ORMUS

Reacții adverse și contraindicații ORMUS pur îmbogățit cu aur monoatomic in suspensie de aur coloidal


Nu au fost raportate efecte adverse la consumul de ORMUS in suspensie de aur coloidal.

Pentru femeile însărcinate si copii, administrarea se face doar la recomandarea personalului de specialitate

Cum și de unde cumperi ORMUS pur imbogatit cu aur monoatomic in suspensie de aur coloidal la cel mai bun preț


Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.

Așadar, pe lângă producător, va trebui să ai în vedere și reputația farmaciilor și plafarelor online. Înainte de a da o comandă poți testa puțin serviciul clienți. Dacă ești mulțumit de modul cum funcționează, poți plasa cu încredere comanda.

Produsul ORMUS GOLD poate fi achiziționat si in varianta pachet: dieta tratament pentru 6 luni la un pret avantajos de 809 lei.
MAI POTI CITI