MESAJE DE PASTE religioase - Cele mai Frumoase mesaje de PASTE Învierea Domnului Mesaje Crestine

MESAJE DE PASTE religioase pentru cei care nu vor sa transforme o importantă sărbătoare sobră intr-o sărbătoare ludică.

Aveti mai jos o scurta colectie de mesaje religioase de paste pentru a spune din suflet și cu dredință alături de cei dragi: Hristos a Înviat

1. Sfanta Sarbatoare de Paste este un moment în care dragostea, pacea si seninatatea se unesc în numele Domnului. Hristos a Înviat!

2. Invierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti

3. Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca în suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a Înviat!

4. Fie ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: încredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

mesaje crestine religioase de paste
Cele mai tari mesaje religioase de PASTE

5. Lumina…e atâta lumina în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre în casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat împlinit…

6. De Pasti… te vindeci de invidie, de ura, de orgoliu si devii mai bun, mai întelegator.

7. Hristos a Înviat! Fie ca lumina Învierii sa îti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!

8. Pastele ramâne cea mai importanta sarbatoare crestina, cea mai vasta atât în semnificatii cât si în obiceiuri. Traieste de Pasti, prin rugaciune, o adevarata sarbatoare.

9. La început sovaielnic de primavara, la îngemanarea dintre moarte si viata, primiti taina crestina a ÎNVIERII ca pe o sarbatoare a curateniei spirituale, a puritatii sufletesti si a unui nou început.

10. Fie ca Lumina sfânta si tainica a Momentului Învierii Mântuitorului, sa va arate Calea trezirii sufletului si a Dumnezeirii !

11. Aprindeti candelele toate
ISUS coboara printre noi !
Dati dusmania la o parte ,
Si ajutati-va-ntre voi .

12. Bat clopote melodioase-n miez de noapte
Si la biserica pe toti crestinii-i cheama,
Se-aud, din ceruri, ale îngerilor soapte,
Ce Pastele vestesc, din nou, de buna seama.

13. A sosit clipa mult asteptata a linistii, împacarii, bucuriei si binecuvântarii sufletuluia… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit

14. A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa învie în sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a înviat!

15. Rau de lumina curge din biserici Clopote vechi întregul cer razbat Cu lumânari aprinse de la clerici Crestinii spun “Hristos a Înviat!

16. Vine o zi… când pasesti cu smerenie pragul casei, când gasesti sursa de bucurie în sufletele oamenilor…! Când se-mparte lumina pentru fiecare: sarac si bogat! Înca de copil ai început sa iubesti aceasta sarbatoare! Vine Pastele! Sarbatoarea Înaltarii Domnului!

17. Gaseste calea spre daruire, iertare, întelegere… Cauta sa fii mai bun, sa fii aproape cu sufletul de cei care-ti sunt si prieteni, si dusmani.

18. Iisus a  fost un crin printre spini, iar tu prin dragostea Lui ai devenit un crin printre crini. Hristos a Inviat!

19. Fie ca Lumina Sfânta a Invierii sa va calauzeasca!

20. Fie ca prin miracolul Învierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei întru adevar si desavârsire

21. Un inger blând din cer coboara, Se roaga-n taina, apoi zboara. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o raza calda Si trei cuvinte: Hristos a Înviat!

22. Noaptea Sfânta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curati, mai întelegatori si mai apropiati de Dumnezeu! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

23. Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.  Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne înconjoara si sa daruim iubire celor dragi.

24. E-n somn de salcii un vis de rastignire
E plâns de miei si plaiuri cu verdeata
Hristos sa va aduca lumina
În noaptea renuntarii la moarte pentru viata

Acestea au fost cele cateva mesaje religioase PASTE pe care vi le-am propus.

Fiti plini de iubire si cu sufletele pline de lumina Invierii!
MAI POTI CITI