Păreri KAYA.ro forumuri Haine damă numere mari made în România by Cosmina Kovác

Analizând opiniile de pe forumuri despre KAYA.ro, magazin de haine de damă cu numere mari made ini Romînia, se observă că părerile clienților sunt unele apreciative și exprimă mulțumirea și încrederea în calitatea și utilitatea hainelor comercializate  în acest magazin online de fashion.

De asemenea clienții apreciază pozitiv în comentariile lor politica de livrare și de retur promovată de KAYA.ro, acestea fiind simple și orientate spre client.

Kaya.ro este primul magazin online din România care pune la dispoziția clienților toate mărimile de haine (de la XS până la 10XL) și produse vestimentare potrivite pentru toate vârstele.

Hainele Kaya.ro sunt fabricate în România, producătorul verifică întotdeauna fiecare cusătură în parte și nu face niciodată excepție de la calitate. 

Cei de la KAYA lucrează cu cei mai buni designeri și stiliști din țară, astfel încât atunci când îmbraci o haină Kaya by Cosmina Kovács să ai mai multă încredere în tine!

pareri magazin kaya haine marimi mari fabricate in romania

Pentru comenzile mai mari de 250 lei, la Kaya.ri transportul este gratuit. Nu se percep taxe suplimentare în cazul în care comanda este expediată în mai multe colete.

Pentru a alege mărimea potrivită vă recomandăm să măsurați bust talie șold și să consultați tabelul de mărimi. Tabelul conține întotdeauna dimensiunile corpului, nu ale produsului. 

De asemenea, vă rugăm să țineți cont de specificațiile produsului, iar dacă în continuare aveți nelămuriri, ne puteți contacta de luni până vineri între orele 9:00-18:00.

Țineți cont că sunt mărimi românești și sunt lucrate puțin mai mari decât hainele pe care le găsiți în alte magazine. 


Cum procedez dacă vreau să returnezi sau să schimbi un produs cumpărat de pe Kaya.ro? Nimic mai simplu!!!

Atunci când comanzi pe kaya.ro și nu nimerești mărimea potrivită sau pur și simplu nu-ți place cum se așează produsul respectiv pe tine este suficient să le dai un telefon sau un email prin care să îi anunți ce s-a întâmplat, iar cei de la kaya.ro vor trimite curierul pentru ridicarea coletului și fie fac plata returului, fie îți vor schimba produsul.

Sau trimite produsul prin orice firmă de curierat la adresa Str. Muzelor, nr 24, Sector 4, București, destinatar kaya.ro și contactează-i pentru a verifica dacă mai este disponibilă mărimea și produsul dorit.

Ar fi extraordinar să utilizezi același ambalaj prin care ți-a fost expediat coletul peste care mai adaugi puțină bandă adezivă ca să nu se rătăcească prin depozitul firmei de curierat.
MAI POTI CITI