IMPRESII, PARERI PARFUM UNISEX THE DARK JUST JACK persistenta, caliatate si preturi accesibile

Părerea comentariilor despre parfumul THE DARK JUST JACK extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri pentru femei de la JUST JACK este una pozitivă și exprimă mulțumirea și încrederea consumatorilor.

54% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul irlandez de parfumuri JUST JACK. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca THE DARK JUST JACK este un parfum unisex foarte plăcut, majoritatea persoanelor recomandându-l cu încredere.

Cum miroase PARFUMUL UNISEX THE DARK JUST JACK și când se poartă

Ati auzit de brandul irlandez de parfumuri JUST JACK? Un brand frate cu cel de la JENNY GLOW. Acest brand irlandez JUST JACK produce parfumuri care sunt CLONA celor de la TOM FORD dar cu preturi mult mai mici.

PARFUM UNISEX THE DARK JUST JACK Pareri Forumuri


Iar raportul CALITATE-PRET este chiar JUST. Sunt parfumuri care miros îndelungat pe piele nu pătează si iti dau o senzație UNICA.

Un PARFUM UNISEX pentru EL si EA este parfumul THE DARK.

Un parfum care nu poate fi definit întrucât are calitatea de a fi ORIGINAL cu un miros ce parca scoate la lumina adevărata ta personalitate.

Un parfum de ZI dar si de OCAZII ce poate fi purta cu mult curaj de bărbații si femeile puternice care nu se tem sa se arate in lume asa cum sunt.

Unii mai rebeli altii mai înfumurați mai aroganți. ESTE Un PARFUM CU PERSONALITATE ambalajul este încântător cu ramuri de PALMIEI ce se răsfață pe plaje însorite . Culori maiastre.

Parfumul THE DARK face parte din categoria parfumurilor lemnoase , aromatice.

NOTE DE VARF: TRANDAFIR, SOFRAN

NOTE DE MIJLOC: OUD

NOTE DE BAZA/FINALE cele care rămân pe piele : TAMAIE, LEMN DE SANTAL.

Exista mai mult de 18 arome create de brandul JUST JACK ce se bucură de popularitate in rândul bărbaților si femeilor.

De la LONDON EYE, FANTA FAB, SILVER CLIFF, SIMPLE BLACK, X VERSION.

Vom reveni la parfumurile acestui brand JUST JACK.

♦ VEZI AICI PREȚURILE ACTUALE

PARFUMUL UNISEX THE DARK de la brandul JUST JACK este neincadrabil in tipare. Precum EROUL /EROINA care se remarca prin curaj si ies in fata tuturor.

O sticla de 100 ml costa 76 de lei. UNDE IL GASITI ? CAUTATI magazinul de parfumuri NOTINO.

PARFUMUL THE DARK chiar te poate purta in DEPARTARI.

Iti da energie si buna dispozitie. la evenimente voi chiar va puteti simti precum O REGINA sau ca un FIRST MAN.
MAI POTI CITI