Impresii, păreri PARFUMUL DE DAMA GUIPURE & SILK de la designerul JEANNE ARTHES

PARFUM Jeanne Arthes Guipure & Silk părerea comentariilor extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri pentru femei de la Jeanne Arthes:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,50

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 evidențiază aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

53% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul de parfumuri Jeanne Arthes. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Jeanne Arthes Guipure & Silk este un parfum de damă foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

PARFUM DE DAMA GUIPURE & SILK păreri forumuri


Cum miroase PARFUMUL DE DAMA GUIPURE & SILK și când se poartă

JEANNE ARTHES de profesie designer a lansat in FRANȚA in anul 2000 parfumul GUIPURE&SILK.

Prețul unei sticle de 100 ml este de 32 RON. Dacă vezi si citești ingredientele ai senzația ca sunt pentru o prajutură delicioasa.

E îmbătător un parfum din gama ORIENTAL AMBRAT. Iti da o senzație de căldură ti-ai dori sa fii o pisicuță răsfățată si alintata.

Un parfum de zi pentru a te răsfață draga DOMNITA. Haideți sa vedeți ce ingrediente senzaționale,rare conține PARFUMUL GUIPURE & SILK de la JEANE ARTHES.

NOTE DE VARF: COCOS, MIGDALE, ANGELICA, LEMN DULCE

NOTE DE MIJLOC /INIMA: IASOMIA DE INDIA,TRANDAFIR BULGĂRESC, HELIOTROP,MIMOZA, FLORI DE PORTOCALE, CUIȘOARE, FRANGIPANE

NOTE DE BAZA/FINALE: LEMN DE SANTAL, MUȘCHI DE STEJAR, SANTAL, VANILIE

GUIPURE & SILK iti aduce aminte de parfumuri precum : ALIEN de la MUGLER, CRYSTAL NOIR de la VERSACE, SHALIMAR, COCO CHANNEL- HER

PARFUMURI ce se asemănă cu GUIPURE & SILK:RED PASSION de la CHRISTINE DERWIN, THE SINNER FORBIDDEN POLICE. DIOR INTENSE de la DIOR.

Un amestec amețitor de vanilie, migdale, lemn de stejar, cocos, condimente fine.

TE duce cu gândul la vacanta si la relaxare iti da un sentiment de bine.

Un parfum de calitate care te imbie sa il cumperi. ÎNCERCAȚI SI VOI, DRAGELOR!
MAI POTI CITI