TOP 3 SPA-uri de LUX din Abu Dhabi. Tratamente Unice pentru Reîntinerire și Relaxare.După un an 2020 mai mult decât stresant, poate aveți nevoie să vă relaxați, să vă recuperați și să va regenerați energiile fizice și psihice. 

Așadar iată un mic ghid cu recomandări de SPA-uri de LUX din.... Abu Dhabi (capitala Emiratelor Arabe Unite)

1) Pearl Spa & Wellness la Four Seasons Abu Dhabi

Un SPA elegant și luxos ascuns departe de mulțimea și zgomotul orașului, Pearl Spa & Wellness este cel mai bun loc pentru cele mai unice și relaxante tratamente. 

Găzduiește singura terapie cu nisip cu cuarț disponibilă în emirat, iar instalația este întotdeauna plină de parfumuri proaspete, muzică liniștitoare și produse de lux de la mărci precum Biologique Recherche și Sodashi. 

Fiecare persoană se poate relaxa în săli de tratament vaste și bine doatate, profitând în același timp de centrele de fitness separate pentru bărbați și femei, dotate cu piscine hidro încălzite, saune, hamamuri, fântâni de gheață și șezlonguri încălzite.

pareri spa-uri de lux din dubai forum turism

Tratament obligatoriu: Amintiri din Arabia; Exfolierea cu cafea pe tot corpul folosind uleiuri emoliente de lapte de cămilă și arome calde. 75 de minute, 200 euro.

2) SPA Anantara Qasr Al Sarab by Anantara

Ascuns printre dunele aurii ale celui mai mare deșert de nisip din lume, centrul SPA Anantara din  stațiunea aflată în deșertului Qasr Al Sarab de la Anantara vă transportă într-o dimensiune complet nouă a seninătății și odihnei. 

Combinând remedii din Orientul Mijlociu și expertiză thailandeză, facilitatea găzduiește o serie de tratamente de inovatoare și unice, în plus față de facilitățile de wellness, cum ar fi o cameră de gheață, saună, jacuzzi încălzit și hamam marocan. 

Cu vedere uluitoare la deșertul arab, centrul SPA  găzduiește cinci suite de tratament de lux, precum și zone de relaxare și vestiare private.

Tratament obligatoriu: Qasr Al Sarab Indulgence; Scufundați-vă într-un ocean de semințee de argan care vă va reduce liniile fine și ridurile, lăsând pielea cu o strălucire mai tânără și sănătoasă. 

Acest lucru este combinat cu tehnici de masaj cu cataplasmă de nisip Rub 'Al Khali încălzit cu piatră fierbinte, care vă dizolva complet topi stresul fizic. Pret 250 euro 120 de minute.

3) Chi, centrul SPA al hotelului Shangri-La Qaryat Al Beri, Abu Dhabi

Inspirat de legendarul Shangri-La, un loc fictiv ascuns în capătul vestic al Munților Kunlun, Chi, Spa oferă o serie de masaje și tratamente faciale bazate pe principiile vindecării naturale și practicilor tradiționale asiatice. 

Fiecare tratament este efectuat folosind ingrediente de înaltă calitate, bogate în nucă de cocos și floarea pasiunii, care ajută la hidratare, calmare și relaxare. Facilitățile includ un Wellnes Club, două săli de sport, o sală de yoga și o piscină pentru copii.

Tratament obligatoriu: masaj revitalizant cu cristale de sare; Masaj pe tot corpul folosind cristale de sare încălzite pentru a echilibra câmpul electromagnetic al corpului, sistemul nervos central și meridianele. 90 de minute preț 170 euro.

Desigur Abu Dhabi găzduiește multe alte spa-uri și stațiuni balneare chiar mai luxoase decât cele de mai sus. Deci, indiferent dacă intenționați o vacanță cu partenerul sau o vacanță între fete, mergeți la Abu Dhabi și asigurați-vă că petreceți câteva zile pline de relaxare alături de un meritat răsfăț!
MAI POTI CITI