FRANCISCA DULCEANU biografie, vârstă, dietă, înălțime, iubit, și cont de Instagram

Vezi care este biografia Francisca Dulceanu (vârsta 27 de ani) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Francisca Dulceanu de la Vorbește Lumea și care este dieta cu care a slăbit. 

Cele mai frumoase poze cu Francisca Dulceanu aka Kim Kardashian de România le găsiți pe pagina ei de Instagram @franciscaofficial

Conform biografiei, Francisca Dulceanu, cea care o înlocuiește pe Viviana Sposub la Vorbește Lumea, s-a născut la Botoșani pe data de 20 noiembrie 1993.

Potrivit wiki-ului biografic, Francisca Dulceanu la vârsta de doar 18 ani, îi uimea pe jurații X Factor România, fiind supranumită speranța jazz a concursului.

Atunci,Francisca Dulceanu a interpretat melodia At last, a Ettei James, și i-a lăsat mască pe jurații Delia, Bittman și Cheloo, care au crezut că este profesionistă.

wiki francisca dulcean data nasterii inaltime dieta

Francisca Dulceanu pe numele de scena Ciska  a lansat piese precum: „Piatra de pe inimă', „Arunci cu umbre', „Lacăt la inimă', „Doi străini', „Umărul pe care plângi'.

Dacă în cariera artistică Francisca Dulceanu a avut parte de nenumărate zile pline de emoție, sâmbătă 7 septembrie 2019 Francisca Dulceanu a trăit cu siguranță și cea mai importantă zi a vieții sale. 

Artista s-a căsătorit și religios cu luptătorul Bogdan Lățescu.

După ce în 2018 cei doi și-au unit destinele civil, pe 7 septembrie 2019 la Biserica Sfinții Voievozi din Botoșani a avut loc și cununia. Aceasta a fost oficiată de preotul paroh Viorel Berciuc împreună cu părintele Gavrilă Damian de la Hănești, rudă de-a miresei.

Carmen și Dumitru Solomonescu împreuncă cu promoterul Eduard Irimia și partenera sa de viață Oana sunt nașii cuplului Francisca Dulceanu - Bogdan Lățescu.

”.... sperăm să ne mutăm în LA în câţiva ani. Dacă nu ne mutăm definitiv măcar să mergem periodic acolo. Mi-ar fi greu să stau departe de familie", declara la acea vreme Francisca Dulceanu. Dar pandemia se pare că le-a stricat planurile.

Francisca a considerat că a venit momentul să facă mai multe și pentru trupul ei. 

Drept urmare, Francisca a slăbit 20 de kilograme în doar 4 luni, prin intermediul unui regim sănătos de viață, ajutată, ce-i drept și de tratamente faciale și corporale.

Pentru a slăbi 20 de kilograme Francisca nu a apelat la o pastila sau dieta minune. Francisca a slăbit atât de mult și de frumos doar cu ajutorul  terapeutul Carmen Barcan.

Acum Francisca Dulceanu este noua colegă de la Vorbește Lumea. 

Anunțul a fost făcut de Cove și Lora și se pare că artista o va înlocui pe Viviana Sposub, care nu s-a mai reîntos în emisiune după ce a participat la Ferma.

Francisca de la Vorbește Lumea va prezenta vremea în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.
MAI POTI CITI