Sandale Jenny Fairy CCC cu toc negre păreri forumuri, mărimi. prețuri

Păreri comentarii forumuri despre Sandale cu toc Jenny Fairy negre de la CCC extrasă din recomandările și recenziile despre epantofi sandale jenny fairy, sandale jenny fairy negre, espadrile jenny fairy, botine jenny fairy epantofi, bocanci jenny fairy:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,45

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

54% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul Jenny Fairy. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe internet și am constatat faptul că Sandalele cu toc Jenny Fairy negre de la CCC sunt produse de încălțăminte de damă foarte bune ca preț și calitate, majoritatea persoanelor le recomandă cu încredere.

Detalii Sandale cu toc Jenny Fairy negre de la CCC


Sezon  - Vară

Material toc - Acoperit cu piele

pareri Sandale Jenny Fairy cu toc negre forum incaltaminte ccc

Țesătură - Piele ecologică/-Piele ecologică

Înălțimea totală a pantofului -  15 cm

Înălțime toc - 8 cm

Metodă de întreținere - Spray

Greutatea pantofului în grame (cea mai mică mărime)  - 272

Stil -  Casual / Zi de Zi

Sandalele cu toc Jenny Fairy negre de la CCC sunt disponibile în mai multe mărimi: 36, 37, 38, 39, 40, 41

Despre Magazinul de încălțăminte CCC

Magazinul CCC oferă o gamă variată de pantofi și accesorii, atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii.

Cele mai căutate produse sunt pantofii de damă (55%), urmați de pantofii pentru bărbați (21%) și încălțămintea pentru copii (12%). Pe lângă încălțăminte, gențile însumează 7% din vânzări, iar accesoriile beauty în proporție de 1%.

Printre cele mai căutate branduri CCC se regăsesc: Adidas, Puma, Reebok, Mustang, TomTailor și multe altele.

Livrarea produselor este rapidă și se realizează în mai puțin de 24 de ore de la plasarea comenzii, iar în cazuri excepționale poate dura în până la 4 zile.

Aproximativ 80% din clienți sunt femei și 20%bărbați. Produsele CCC se adresează unui public larg, cu venituri medii.


Cum și de unde cumperi încălțăminte de damă la cele mai bune prețuri

Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Magazinele și mall-urile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele magazine online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.

Așadar, pe lângă producător, va trebui să ai în vedere și reputația magazinelor și mall-urilor online. Înainte de a da o comandă poți testa puțin serviciul clienți. Dacă ești mulțumit de modul cum funcționează, poți plasa cu încredere comanda.
MAI POTI CITI