PARFUM DE CAMERĂ SOULETTO ORIENTALISM păreri forumuri, persistență, cum miroase și prețuri

PARFUM DE CAMERĂ SOULETTO ORIENTALISM părerea comentariilor extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri pentru cameră:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,48

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 evidențiază aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

54% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul de parfumuri de cameră Souletto  Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca  SOULETTO ORIENTALISM este un parfum de cameră foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de cameră prea puternic și neobișnuit,  însă nouă nu ni se pare. Suntem de părere că parfumul de cameră SOULETTO ORIENTALISM are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate.

Pareri PARFUM DE CAMERA SOULETTO ORIENTALISM forumuri difuzoare de aromaterapie


Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta

Pentru cine este parfumul de cameră SOULETTO ORIENTALISM, cum miroase și cât de persistent este


Cum denumiți voi starea de CONFORT/RELAXARE? SUEDEZII au un termen care desemnează starea de CONFORT si se numește HYGEE.

HYGEE se pronunță HUE GAH si a început sa fie cunoscut si folosit si in ROMANIA. Termenul se aplica mai multor domenii de la sectorul alimentar la cel al cosmeticelor,parfumuri si parfumuri de casa.

Asa cum învățam sa folosim parfumurile pentru a ne desemna personalitatea asa si parfumurile de interior ne înfrumusețează casele .

Iar prietenii care vin in vizita vor fi cuceriti de MIROSUL PARFUMULUI DE INTERIOR pe care il folositi pentru CASA.

CASA ÎNSEAMNĂ ACASĂ locul unde ne regăsim ne liniștim suferim ne îmbărbătăm locul unde ne creștem copii. ACASĂ e pentru fiecare LOCUL SFÂNT locul unde vrei sa ajungi după vacantă, după o lunga călătorie.

Si unde este mai bine ca ACASA? Locul dătător de bucurii si fericire. ASTA înseamnă HYGEE.

Acea prăjitură mâncată alături de iubit învăluiți in aroma lumânărilor parfumate. Si a parfumului casei tale.

EXISTA AROMATIZOARE /DIFUZOARE cu parfum de interior de BRAND. Si la fel ca si parfumurile normale pentru EL si EA exista o intreaga istorie si parfumieri pentru CASE. Si pentru BIROURI.

SOULETTO ORIENTALISM este un PARFUM DE INTERIOR. Un DIFUZOR ce se vinde cu rezerve.

ORIENTALISM este parfumul casei celor care doresc sa fie mai aproape de aromele ORIENTULUI. De tărâmuri magice. Iti aduc in fata ochilor dacă aveți imaginație si vestitele prăjituri orientale începând cu delicioasele baclavale.

Este un parfum de interior din categoria ORIENTAL /LEMNOS. Un produs adus din GERMANIA de calitate. ELEGANT, MANDRU.

NOTE DE VÂRF: tonuri de piele, trandafir, ambra

NOTE DE MIJLOC: LEMNOASE, PATCHOULI, CONDIMENTE

NOTE FINALE: MOSC, BOABE DE TONKA,

Veti fi incântați dacă folosiți pentru prima oara acest difuzor cu aroma de parfum ORIENTAL. Va deveni un obicei sa va îngrijiți si de parfumul de interior al casei voastre.

Difuzorul trebuie ferit de curent altfel va veți trezi ca se evapora conținutul din difuzor. Dacă doriti ca mirosul sa fie moderat puneți mai puține bete. Daca doriți sa INTENSIFICAȚI mirosul tot ce trebuie sa faceți este sa mai adăugați un bat si la un timp întoarceți betele.

Vine primăvara si casa voastră trebuie sa miroasă a flori a aer curat a fresh. SA AVEȚI O PRIMĂVARĂ MINUNATA si dacă natura se trezește la viata atunci si sufletul vostru sa inflorească.

BINE AI VENIT PRIMĂVARĂ, te-am așteptat cu toti sa ne dezmorțești din starea de confuzie, teama si griji.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Un mărțișor potrivit pentru femeile din viata voastră domnilor poate fi achiziționarea unui parfum de INTERIOR. Însoțit de flori, ciocolata si bijuterii.

Sa ne asiguram confortul casei cu PARFUMURI DE INTERIOR.

ORIENTALISM parfum de interior poate fi o prima alegere care va va asigura succesul si primirea de complimente din partea jumătății vostre.

HAI CU PRIMENIREA totala de PRIMĂVARĂ: SUFLET, MINTE si CASA.

ACASĂ te asteaptă mirosul pe care tu il dărui CASEI TALE. CU PARFUMURI DE INTERIOR!
MAI POTI CITI