PARFUM UNISEX BLACK TO BLACK NISA MANCERA păreri forumuri: un parfum NUCLEAR

PARFUM UNISEX BLACK TO BLACK NISA MANCERA părerea comentariilor extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri unisex de la NISA MANCERA:

1. Păreri Pozitive - 0,74
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,48

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 evidențiază aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

53% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul de parfumuri NISA MANCERA. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca BLACK TO BLACK NISA MANCERA este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic și neobișnuit,  însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul BLACK TO BLACK NISA MANCERA are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate.

BLACK TO BLACK NISA MANCERA pareri forumuri parfumuri unisex

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta

La ce ocazie se poartă parfumul unisex BLACK TO BLACK NISA MANCERA

• Petreceri de noapte - 25%
• Timp liber - 10%
• Seara - 20%
• Zilnic - 25%
• Bussines - 20%

Pentru cine este parfumul unisex BLACK TO BLACK NISA MANCERA, cum miroase și cât de persistent esteMANCERA este un brand de NISA din ORIENTUL MIJLOCIU extrem de apreciat pentru calitatea produselor, ambalajul sofisticat si nu in ultimul rând pentru ABSOLUTA PERSISTENTA a parfumurilor.

PARFUMUL UNISEX BLACK TO BLACK este NUCLEAR , UNIC de aceea nu mulți au devenit "dependenți" de acest parfum .

Cum sa il descriu mai bine ? E ca un BREAKING NEWS atunci când se întâmplă ceva ieșit din comun dar in partea pozitiva. Cum ar fi un BREAKING NEWS : ROMANIA A CASTIGAT CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL.

Asta e PARFUMUL BLACK TO BLACK. UN PARFUM ce se adresează celor îndrăzneți. Cei care nu sunt fanii aromelor de trandafiri si piele ei parfumul acesta nu e pentru voi.

AROME DISTINCTE condimentul SOFRAN " AURUL" Orientului e prezent intre ingrediente.

Pentru voi DOMNITE cum sa va descriu PARFUMUL? CA UN MOUSSE DE CAFEA o cafea condimentata e strașnic cum ar zice confrații moldoveni de peste PRUT.

Este pentru doamne si domni in vârstă de 40 de ani si plus. Nu e un parfum pentru puștoaice si nici pentru tinerei.

PARFUMUL BLACK TO BLACK de la MANCERA a fost creat de celebrul parfumier PIERRE MONTALE si a fost lansat in 2015.

As spune ca este un parfum chiar pentru "CONNAISSEURS" cei cu nasul antrenat consumatorii de parfumuri de LUX.

E atât de INTENS încât daca stai câteva minute intr-o încăpere camera va prinde superbul miros.

PERSISTA 24 de ore si chiar mai mult dar 24 de ore e sigur. AMBALAJUL e un deliciu pentru ochi. CUTIE NEAGRA inscripționată, in "capătul" sticlei aveți siguranță marca ORIGINALITATII sa fiți siguri ca ari cumpărat chiar produsul ORIGINAL si nu un FAKE.

Sticla de parfum este pusa intr-un săculeț argintat e ca un glob din pomul de CRACIUN. Scoateți parfumul cu grija țineți-l bine din capătul de jos si acum atenție capacul se DESURIBEAZA așa cum faceți cu sticla de PEPSI.

NU BRUSCATI STICLA! Când ati terminat sa va parfumați atenție din nou cum înșurubați capacul sa fie sigur înfiletat . Daca nu rotiții corect capacul aroma parfumului se va " baga" in interiorul săculețului si il poate păta.

NU SE PULVERIZEAZA PE HAINE, COSTUME, ROCHII pentru ca PATEAZA. Are o consistenta aparte e uleios si culoarea este minunat mai închisă.

Puteți sa spuneți ca seamănă ca apa de trandafiri consumata in ORIENT sau cu un pahar de ceai.

Si nu e nevoie de mai mult de un PUFF sa dați. Deja daca dați 2-3 puff-uri ii veți înnebuni pe cei din jurul vostru si se vor trezi " simandicoșii" sa spună ca fac alergie de la parfumul vostru sau vreo doamna ca leșină.

Si nu e o gluma e un PARFUM PUTERNIC pe care nu oricine il poate purta.

Raportul CALITATE- PRET are nota 10! NU exista un parfum la prețul lui sa nu fie ABSOLUT. Ați putea sa va cumpărații mai multe sticle de parfumuri dar cu siguranță toate celelalte parfumuri NU EXCELEAZA la capitolul PERSISTENTA si UNICITATE.

E bine de purtat in ANOTIMPUL RECE toamna târziu si iarna pentru ca are efectul de a-si dezvălui identitatea care "taie" aerul rece precum se întinde pâinea cu untul.

E pentru seri de evenimente pentru aniversari. O ROCHIE de brand va fi completa după un puff de BLACK TO BLACK.

Un parfum care te CUCERESTE precum frumusețea unei femei si masculinitatea unui domn bine.

NOTE DE BAZA: BERGAMOTA, SOFRAN, CUISOARE

MOTE DE MIJLOC: PORTOCALE, IASOMIE. TRANDAFIR, CHIHLIMBAR

NOTE FINALE/DE BAZA: AGAR, LEMN DE SANTAL, PIELE, MOSC ALB

Amestecurile dominante de piele, trandafir, sofran. Brandul MANCERA are in colecție o mulțime de alte parfumuri mai ales in EDITII LIMITATE.

Despre acestea in articolele viitoare.

PARFUMUL BLACK TO BLACK de la MANCERA e INTENS, PUTERNIC, MAIESTUOS pentru cei care adora parfumurile cu adevărat.

Pentru cei care cunosc informații despre ingrediente si au deja "meciuri in picioare" asemenea unui boxeur experimentat.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Pentru cei care au o COLECTIE de parfumuri pentru cei dispuși sa experimenteze si PARFUMURILE DE NISA.

Si daca mă gândesc la un cuplu de frumoși si EA frumoasa si EL frumos care sa folosească la un EVENIMENT acest PARFUM UNISEX ar fi sa zicem fotbalistul RONALDO si soția sa GEORGIANA.

SAU cuplul format din actorul JASON STAHAM si modelul ROSIE HUNTINGTON WHITLEY soția sa.

Încă mai e un pic frig. Grăbiți-va sa va scizionați parfumul BLACK to BLACK de la MANCERA.

Un parfum ca un HIT o melodie fredonata de mapamond sau ca un BREAKING NEWS.
MAI POTI CITI