Păreri forumuri PARFUM SEDUCTIVE GUESS: un parfum feminin care te învăluie

PARFUM SEDUCTIVE GUESS pentru femeii părerea comentariilor extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri arăbești unisex de la GUESS:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,33

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 evidențiază aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

52% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul de parfumuri GUESS. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca SEDUCTIVE GUESS este un parfum oriental arăbesc foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

păreri parfum guess seductive pentru femei

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic și neobișnuit,  însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul SEDUCTIVE GUESS are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate.

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta

La ce ocazie se poartă parfumul pentru femei SEDUCTIVE GUESS

• Petreceri de noapte - 15%
• Timp liber - 10%
• Seara - 20%
• Zilnic - 30%
• Bussines - 25%

Pentru cine este parfumul SEDUCTIVE GUESS pentru femei, cum miroase și cât de persistent este


Brandul GUESS este cunoscutul brand de moda foarte apreciat de tineri. GUESS produce si parfumuri de calitate atât pentru domni cat si pentru doamne.

Lansat in anul 2010 parfumul de dama SEDUCTIVE așa cum ii spune si numele are abilitatea de a te învălui intr-o aroma amețitoare.

In mod cert un parfum feminin ce poate fi purtat in orice anotimp. Parfumierul de care se leagă acest parfum ii aparține doamnei VERONIQUE NYBERG.

Face parte din categoria parfumurilor fructate si florale. Un buchet de arome de flori si condimente.

Unora li se va părea ca nu pot distinge din notele de vârf cârcotașii ar spune ca SEDUCTIVE este doar un parfum de flori si atât neevidențiindu-se cu nimic in plus.

Doamnele care au încercat parfumul SEDUCTIVE sunt mulțumite. Persistă pe piele ce e drept mai puțin decât alte parfumuri dar este imbatabil ca preț.

Il puteți achiziționa la 30 de ml cu 67 RON, 50ml la 76 RON, 75 ml la 85 RON si 100ml la prețul de 119 RON.

NOTE DE VARF: PARA, BERGAMOTA, COACAZE

NOTE DE MIJLOC: IASOMIE, IRIS, FLORI AFRICANE DE PORTOCALI si RADACINI DE ORNIS

NOTE DE BAZA: VANILIE, TAMAIE, FRUCTE

Jocul seducției nu cunoaște limite si reguli. Așa si parfumul de dama SEDUCTIVE. Seducător, fin , entuziast, jucăuș iti întregește personalitatea atunci când vrei sa emani pasiune si mister.

FLORAL, FRUCTAT, cu multe tonuri de vanilie , lemnos, , citrice, ambra , flori albe iata ce ingrediente conține parfumul SEDUCTIVE d ela GUESS.

Din colecția GUESS mai găsim APA DE TOALETA, SPRAY DE CORP mmm, SPRAY GUESS 1981 ,

GUESS 1981 spray de dama , GUESS GOLD EDT/APA DE TOALETA.

Cine va îndrăgi parfumul de dama SEDUCTIVE de la GUESS asta înseamnă ca sunteti iubitoare de parfumuri precum : INTIMACELY YOURS WOMAN de la DAVID BECKHAM , LADY MILLION de la PACO RABANNE un parfum iubit de românce in mare voga.

SEDUCTIVE aka SEDUCTIE nu e numele tau FEMEIE? Si sa nu uitam de superbul ambalaj cu sigiliu absolut fermecător si jucăuș.

HAIDETI CU SEDUCTIA FETELOR parfumati-va din cand in cand cu parfumul de la GUESS SEDUCTIVE
MAI POTI CITI