Parfum arăbesc Swiss Arabian Shawq păreri forumuri, cum miroase, persistență și prețuri

PARFUM arăbesc Swiss Arabian Shawq unisex părerea comentariilor extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri arăbești unisex de la Swiss Arabian

1. Păreri Pozitive - 0,74
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,47

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 evidențiază aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

55% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul de parfumuri Swiss Arabian Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca  Swiss Arabian Shawq este un parfum oriental arăbesc foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic și neobișnuit,  însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul arăbesc Swiss Arabian Shawq are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate.

Pareri Parfum Swiss Arabian Shawq forum parfumuri arăbești unisex

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta

La ce ocazie se poartă parfumul ARĂBESC Swiss Arabian Shawq

• Petreceri de noapte - 7%
• Timp liber - 30%
• Seara - 20%
• Zilnic - 35%
• Bussines - 18%

Pentru cine este parfumul ARĂBESC Swiss Arabian Shawq unisex, cum miroase și cât de persistent este


Shawq este un parfum inspirat de dorința. Este o aroma intensă, care conține mosc, citrice si flori, despre care se spune clar ca este potrivit pentru zilele călduroase de vara. 

Notele inițiale ale parfumului sunt de lime, ananas si coacăz. 

Parfumul fructelor coapte continua in partea principala a parfumului cu o combinație de lăcrămioare si mesteacăn, oferindu-i atât îndrăzneală, cat si aerisire. 

Aroma patchouliului îmbunătățește si mai mult prezenta parfumului de lungă durată a bazei, cu note debordante de mosc senzual si ambroxan. 

Ingredientele conferă Shawq-ului o forma calda si un parfum unic. 

Parfumul unisex Swiss Arabian Shawq este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.

• parfum de fructe
• parfum unisex – pentru bărbați și femei
• pentru toată ziua


Cum miroase parfumul arăbesc Swiss Arabian Shawq

Note vârf - ananas, bergamota, coacăze negre

Note inima (de mijloc) - lăcrămioare, mesteacăn

Note baza - patchouli, mosc, ambroxan
MAI POTI CITI