PARFUM ORIENTAL UNISEX NASOMATTO BLACK AFGANO păreri forumuri, persistență, cum miroase și prețuri

PARFUM arăbesc NASOMATTO BLACK AFGANO  pentru el si ea extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri arăbești unisex de la NASOMATTO.

1. Păreri Pozitive - 0,74
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,49

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 evidențiază aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

52% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul de parfumuri NASOMATTO Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca BLACK AFGANO NASOMATTO este un parfum oriental arăbesc foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic și neobișnuit,  însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul arăbesc BLACK AFGANO are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

black afgano pareri parfum rabesc unisex

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta

La ce ocazie se poartă parfumul ARĂBESC UNISEX NASOMATTO BLACK AFGANO

• Petreceri de noapte - 5%
• Timp liber - 25%
• Seara - 35%
• Zilnic - 30%
• Bussines - 10%

Pentru cine este parfumul ARĂBESC UNISEX NASOMATTO BLACK AFGANO unisex, cum miroase și cât de persistent este


Ati auzit de PARFUMURILE UNISEX in fapt EXTRACT DE PARFUM ? Sunteți pe cale sa intrați intra-o aventura amețitoare capabile sa va dea dependenta.

EXTRACTUL DE PARFUM NASOMATTO BLACK AFGANO poate fi folosit atat de doamne si domni. NU ESTE IEFTIN dar va asigur ca MERITA fiecare bănuț pe care il veți da pentru achiziționarea acestuia.

NASOMATTO BLACK AFGANO NU ARE CUM SA TE LASE INDIFERENT ba veți rade chiar iti da o senzație de euforie mai ceva decât ați fi băut peste limita voastră.

Te invita sa il cunoști acest PARFUM pentru ca da, CHIAR NU ESTE PENTRU ORICE PERSOANA. Potrivit pentru EXCENTRICI, AVENTURIERI, EXPLORATORI.

Note vârf - canabis, tonuri verzi

Notele de mijloc – (sau inima parfumului) - rășină, tabac, tonuri lemnoase

Notele de baza - agar, tămâie

ESTE UN PARFUM al ARTISTILOR EXCENTRIC, OBRAZNIC as îndrăzni sa spun ca este asemenea unui BARBAT care iti provoacă fiori doar PRIVINDU-TE.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE NOTINO


Mă duce cu gândul la bărbați precum: BURAK OZCIVIT, ALAIN DELOIN ca sa ii numesc pe câțiva din bărbații care au fascinat si FASCINEAZA doamnele si domnitele. Va amintiți isteria creata de FEMEILE care s-au îmbulzit la vederea actorului turc BURAK OZCIVIT la vizita acestuia in ROMANIA?

ASTA E SENZATIA ! DE BUCURIE DE FASCINATIE DE FERICIRE De EMOTIE asta e NASOMATTO BLACK AFGANO.
MAI POTI CITI