PĂRERI FORUMURI LAPTE DE CORP LA VIE EST BELLE de la LANCOME si SPRAY PENTRU PAR PARFUMAT

LAPTE DE CORP LA VIE EST BELLE de la LANCOME si SPRAY PENTRU PAR PARFUMAT extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune produse cosmetice de la Lancome.

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,50

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 evidențiază aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

52% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul de cosmetice LANCOME Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul că  LAPTELE DE CORP LA VIE EST BELLE de la LANCOME si SPRAY-UL PENTRU PAR PARFUMAT sunt foarte plăcute și utile, majoritatea persoanelor le recomandă cu încredere.

lapte de corp la vie est belle de la lancome si spray pentru par pareri forumuri

LAPTE DE CORP LA VIE EST BELLE de la LANCOME si SPRAY PENTRU PAR PARFUMAT ce sunt și pentru ce se folosesc


LA VIE EST BELLE este PARFUMUL de la LANCOME. O domnita care se respecta si muncește sa aibă bani pentru îngrijirea copului si a tenului știe ca in afara parfumului mai exista si laptele hidratant pentru corp dar si spray-ul parfumat pentru completarea coafurii.

LAPTELE DE CORP cu miros irezistibil LA VIE EST BELLE de la LANCOME hidratează pielea si iti da o senzație ca ești precum CLEOPATRA care făcea baie in lapte de măgărită.

Atunci când faci dus ai grija sa ii hidratezi corpul. Alegi tinuta care iti creează starea de bine. Si inainte de a iesi din casa folosești parfumul LA VIE EST BELLE.

Si pentru ca totul sa fie desăvârșit iti dai cu un puff de spray parfumat pentru par.

E de dorit sa folosești parfumul . deodorantul laptele de corp si parfumul spray de par DIN ACEEAȘI GAMA DACĂ ESTE POSIBIL,

Da pe langa parfumul pe care il folosești zilnic mai exista si PARFUMUL DE PAR. Trebuie sa inveti singura despre produsele de ingrijire .

Daca vei calca intr-un magazin de cosmetice probabil ca doar angajatele de la parfumeriile mari vor sti ca exista si aest produs SPRAY PARFUMAT PENTRU PAR.

Altfel mult stimabilele angajate se uita la tine precum stiti voi "... LA POARTA NOUA".

Asta daca ai noroc si vânzătoarea nu s-a trezit supărata cu spatele la asternuturi.

Si vin la munca bosumflate nervoase de cearta cu iubitul si încearcă ori sa il îmbuneze bombardand bărbatul cu mesahe asta in timp ce tu cliento astepti sa iis termine de dat mesajul sau sa termine convorbirea. DE CE TRECEM CU VEDEREA ACESTE ASPECTE?

SA nu spuneți din SOLIDARITATE feminina ASA CEVA NU EXISTA vorba bancului.

Si oare de ce ai fii tu vinovata care vii cu zâmbetul pe buze sa cumperi sa dai bani ca la o adica nu vi se pare ca daca NU AR AVEA CLIENȚI ELE VÂNZĂTOARELE NU AR PUTEA SA ISI IA SALARIUL LUNAR?

Asta e alta discuție dar in ROMANIA acestor VÂNZĂTOARE li se permite MULT PREA MULT. Nu au auzit ca in fisa postului sta scris SA ȘTII SA TE PORȚI CU CLIENTUL.

Orele de munca ale vânzătoarei nu sunt făcute sa te uiți tu ca si client cum isi fac manichiura cum se machează sau eventual CUM MĂNÂNCĂ "sunt si ele mici si li s-o fi făcut foame."

Oare nu s-ar putea retrage discret sa isi ia masa ?

O FEMEIE FRUMOASA va avea mereu pielea hidratata neteda fina la atingere. PIELEA necesita ingrijire permanenta.

DA? NU AZI NU AM CHEF!


LAPTELE DE CORP LA VIE EST BELLE conține lapte de matcă.

Se întinde pe toată suprafața corpului se masează si apoi așteptați sa isi facă efectul. Si musai sa aveti răbdare.

PIELEA FINA NU SE OBȚINE ÎNTR-O LUNA! LAPTELE HIDRATANT DE CORP LA VIE EST BELLE de la LANCOME are pretul de 165 RON.
MAI POTI CITI