Telenovela RINGO rezumat online toate episoadele în premieră la PRIMA TV

Rezumatul telenovelei RINGO cu Jose Ron vedeta din „O nouă șansă' și Mariana Torres vedeta din „Destine furate'. 

Toate episoadele telenovelei RINGO le puteti vedea în premieră din 4 ianuarie 2021 doar la Prima TV.

Telenovela RINGO va fi difuzată de luni până vineri, începând cu ora 17.00. 

Din distribuția telenovelei mexicane RINGO fac parte actorii: Jorge Poza, César Evora, Arturo Carmona, Otto Sirgo, Silvia Mariscal, Oscar Bonfiglio.

„Ringo' este o telenovela mexicană produsă de Lucero Suárez care a avut premiera în Mexic pe 21 ianuarie 2019 și s-a încheiat pe 12 mai 2019. Este o adaptare a producției argentiene creată de Adrián Suar intitulată „Sos mi hombre'.

Producția, dar și o parte din actorii din distribuție au fost nominalizați în cadrul premiilor TvyNovelas 2020. 

serialul ringo rezumat online toate episoadele


Deși nu a câștigat premiul la categoria „cea mai bună telenovelă', Jose Ron a luat acasă premiul pentru „Cel mai bun actor în rol principal', iar Cesar Evora  a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor veteran'.

Rezumat pe scurt telenovela RINGO, serial mexican în premieră la Prima TV


Conform rezumatului, Ringo (interpretat de José Ron) este un bărbat care practică box și care își va da seama că cea mai dificilă luptă a sa nu va fi în interiorul unui ring, ci în afara acestuia, deoarece cei mai mari adversari ai săi vor fi invidia și trădarea. 

În ciuda faptului că s-a îndepărtat de lupte, el este obligat să înfrunte cei mai duri; precum situația economică dură prin care trece. 

Totul se va complica atunci când fosta soție, acum iubită a principalului său rival din ring, se întoarce să lupte pentru custodia copilului lor, Santiago. 

Pe de altă parte, Julia (Mariana Torres) este un tânăr medic, care, deși are o viață de succes și a triumfat în toate, simte datoria de a-i ajuta pe cei mai nevoiași. 

Drumurile celor doi se încrucișează în mijlocul unei situații periculoase, ceea ce va face atracția dintre ei instantanee și, din acel moment, nimic nu va mai fi niciodată la fel.
MAI POTI CITI