TRIND Nail Repair tratament ANTI-ROADERE unghii păreri forumuri, beneficii, mod utilizare și prețuri

Părerea consumatorilor despre TRIND Nail Repair tratament ANTI-ROADERE unghii extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratament îngrijire unghii, produse cosmetice, produse manichiura, produse regeneratoare unghii, produse unghii, tratament unghii natural:


1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indica o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este TRIND Nail Repair Anti-Bite tratament anti-roadere și pentru ce se utilizează


pareri TRIND Nail Repair forum tratament ANTI-ROADERE unghii

Special conceput pentru a renunța la obiceiul de a roade unghiile, TRIND Nail Repair Anti-Bite este un întăritor natural pentru unghii cu un gust neplăcut, persistent amar.

Tratamentul anti-roadere TRIND Nail Repair Anti-Bite are la bază aceeași formulă unică care întărește structura naturală a unghiei.

Beneficii  TRIND Nail Repair Anti-Bite tratament anti-roadere unghii

♦ Are un gust neplăcut, persistent amar, care previne roaderea unghiilor

♦ Previne crăparea, exfolierea și ruperea unghiilor

♦ Oferă unghiilor un finish lucios

Eficiența tratamentului TRIND Nail Repair Anti-Roadere se datorează formulei unice cu legături duble între moleculele de proteină care restabilesc echilibrul perfect între procentajul de keratină și lichidul natural al unghiei. Astfel, unghiile devin mai puternice, păstrându-și în același timp suplețea și strălucirea.


Mod de utilizare TRIND Nail Repair Anti-Bite tratament anti-roadere unghiiAplicați TRIND Nail Repair Anti-Bite ca tratament timp de 2 săptămâni, după care folosiți produsul o dată pe săptămână.

În primele două săptămâni, aplicați un strat zilnic, îndepărtând stratul anterior cu TRIND Nailpolish Remover. 

După 2 săptămâni de tratament, continuați prin a aplica produsul o dată pe săptămână.
MAI POTI CITI