CREMĂ HIDRATANTĂ PENTRU ALBIRE Gerovital păreri forumuri, beneficii, compoziție și prețuri

Crema Hidratantă pentru Albire Gerovital Luxury opinii și păreri forumuri, ingrediente compoziție, mod de utilizare


Crema hidratantă pentru albire Gerovital Luxury reuneşte în compoziție principii active inovatoare care favorizează depigmentarea, uniformizarea și redarea luminozității tenului beneficii care fac să aibă parte de păreri pozitive pe forumurile cu recomandări cosmetice pentru albire.

Crema Hidratantă pentru Albire Gerovital este recomandată pentru pielea care se confruntă cu imperfecțiuni pigmentare.

Clienții spun că au folosit crema pentru Albire Gerovital si este intradevar folositoare, lasă tenul mai luminos si petele (unele) încep să dispară. Este bine sa fie folosită cand tenul nu este plin de pete,. si este nevoie de o crema pentru hidratare.

pareri forum crema pentru albire gerovital

Compoziție Cremă Hidratantă pentru Albire Gerovital 

♦ Alpha Arbutină - inhibitor al enzimei tirozinază;

♦ Niacinamida și Vitamina C lipozomală - rol antioxidant și de iluminare;

♦ DermaPep ™UL - complex peptidic multifuncțional pentru albire;

♦ Neurophroline™ - diminuează reactivitatea celulelor pielii la stres cu efecte pozitive asupra colorației și luminozității pielii.

♦ Syn Up™ - este un derivat dipeptidic sofisticat, care îmbunătățește perceptibil gradul de hidratare și rezistența pielii la stresul ambiental.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Mod de utilizare Cremă Hidratantă pentru Albire Gerovital

Crema se foloseşte de 2 ori pe zi, dimineața și seara, minim 2 luni de zile, pe zonele cu pigmentație intensă, sau pe toată fața.

Pe timpul zilei se asociază obligatoriu un produs de protecție solară, iar în caz de necesitate, un produs cu acțiune calmantă.

Trebuie asigurată o protecție UV eficientă și evitarea expunerii la soare pe întreaga durată a utilizării, precum și evitarea aplicării unor produse cu potențial sensibilizant.

A se evita zona din jurul ochilor!
MAI POTI CITI