TRIND Cuticle Remover păreri forumuri soluție îndepărtare cuticule, beneficii, mod de utilizare și prețuri

Părerea consumatorilor despre TRIND Cuticle Remover soluție îndepărtare cuticule extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre tratament cuticule, tratament indepartare cuticule, tratament unghii natural:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,41

Un scor peste media de 0,5 indica o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este TRIND Cuticle Remover soluție îndepărtare cuticule și pentru ce se utilizează

trind solutie indepartarea cuticulelor pareri forum

Cuticulele care au crescut excesiv de mult încetinesc creșterea unghiilor. TRIND Cuticle Remover are o formulă delicată care înmoaie cuticulele, facilitând îndepărtarea lor cu ajutorul unui bețisor de manichiură. 

În acest mod unghiile vor crește mult mai repede și își vor îmbunătăți aspectul.

Beneficii TRIND Cuticle Remover soluție îndepărtare cuticule

♦ Înmoaie și elimină cuticulele nedorite

♦ Stimulează eficient creșterea unghiilor

Produsul are o formulă delicată care stimulează creșterea unghiilor.

Mod de folosire TRIND Cuticle Remover soluție îndepărtare cuticuleAplică un strat subțire de TRIND Cuticle Remover pe cuticulă și lasă-l să acționeze timp de 5 minute, apoi împinge ușor cuticulele cu ajutorul unui bețisor de lemn și îndepărtează produsul în exces. 

Deoarece TRIND soluție îndepărtare cuticule  are în compoziție alcaliu, care poate afecta ph-ul pielii, se recomandă ca după fiecare aplicare a TRIND Cuticle Remover să se utilizeze balsamul pentru cuticule de la TRIND.
MAI POTI CITI