FUNGUS Fix Trind Tratament Pentru Unghii cu micoză păreri opinii forumuri, beneficii, utilizare, preţuri

Părerea consumatorilor despre Tratamentul pentru unghii FUNGUS Fix Trind Tratament Pentru Unghii cu micoză extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre trinf ser anti-fungic unghii, ingrijire tratament unghii cu micoză, tratament micoză unghii natural, cosmetice naturale online originale:


1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,45
3. Opinii Neutre - 0,49

Un scor peste media de 0,5 indica o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este FUNGUS Fix Trind Tratament Pentru Unghii cu micoză și pentru ce se folosește acest ser anti-fungic


Tratamentul FUNGUS Fix de la Trind are la bază o formulă unică care previne dezvoltarea infecțiilor fungice și răspândirea lor. 
FUNGUS Fix Trind Tratament Pentru Ciuperca Unghii


Îmbogățită cu keratină, formula  tratamentului pentru micoză FUNGUS Fix îmbunătățește aspectul unghiei afectate, în timp ce îi menține coeziunea celulară și hidratarea.

Odată ce patul unghial este afectat, tratamentul trebuie aplicat până la creșterea unei unghii noi. 

De aceea, ingredientele antifungice și antiseptice din compoziția serumului regenerează și refac în întregime structura unghiei.

Formula conține Piroctone Olamine în concentrație de 0.5%, care combate majoritatea infecțiilor fungice. 

Beneficii FUNGUS Fix Trind Tratament Pentru ciuperca unghiilor

♦ Previne dezvoltarea și răspândirea infecțiilor fungice la nivelul unghiei

♦ Regenerează structura unghiei

♦ Menține coeziunea celulară și hidratarea unghiei

Compoziție FUNGUS Fix Trind Tratament Pentru ciuperca unghiilor


♦ KERATINĂ HIDROLIZATĂ: Serumul conține keratină hidrolizată, un ingredient esențial pentru fortifierea unghiilor moi și fragile. Datorită concentrației mare de keratină hidrolizată, cel mai bun tratatment de micoza unghii de la TRIND Fungal Nail Serum îmbunătățește condiția unghiei, în timp ce repară și consolidează patul unghial.

♦ ALANTOINA: Alantoina este un ingredient activ prezent în extracte botanice din germeni de grâu, orez sau rădăcini de tătăneasă. Are efect cicatrizant, calmant, hidratant și reparator, în timp ce stimulează reînoirea celulară.

♦ D-PANTHENOL: D-Panthenol, sau Provitamina B5, este cea mai răspândită vitamină din industria produselor cosmetice. Vitamina are un efect puternic hidratant, stimulează epitelizarea țesuturilor și grăbește procesul de cicatrizare.

♦ BIOTINA: Biotina, sau Vitamina H, este prezentă în cantități mici în toate celulele vii. Aceasta are un rol important în fortifierea și regenerarea structurii unghiilor casante și fragile.
 
♦ PHYTANTRIOL: Este un puternic agent de hidratare care ajută la menținerea unghiilor hidratate pentru o perioadă lungă de timp. Rolul principal al agentului de hidratare este de a îmbunătăți absorbția D-Panthenolului și a keratinei hidrolizate în interiorul unghiei.

Mod de utilizare FUNGUS Fix Trind Tratament Pentru Unghii cu MicozăAplică pe unghia uscată și curată o picatură de produs de două ori pe zi. 

Masează delicat serumul pe întreaga suprafață a unghiei afectate, insistând pe cuticule și sub vârful unghiei și lasă să se usuce. 

Pentru rezultate vizibile, aplică tratamentul timp de 4 săptămâni, zilnic. 

După 4 săptămâni, folosește produsul o dată pe zi până ce semnele infecției fungice dispar în totalitate.

Nu atingeți unghia cu picurătorul în timpul tratamentului.

Pentru rezultate optime, recomandă folosirea tratamentul împreună cu TRIND Nail Repair.
MAI POTI CITI