TRIND Balsam de unghii păreri forumuri tratament unghii natural prețuri

Parerea consumatorilor despre BALSAM de unghii TRIND extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre balsam reparator unghii, ingrijire tratament unghii balsam, tratament unghii natural, cosmetice naturale online originale:

1. Pareri Pozitive - 0,72

2. Sentiment Negativ- 0,58

3. Opinii Neutre - 0,45

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este și pentru ce se utilizează balsamul de unghii Trind Nail Balsam

trind balsam tratament unghii pareri forum

TRIND Nail Balsam conține biotină, un ingredient activ care intărește și regenerează unghiile. 

Balsamul de unghii Trind este special conceput pentru tratamentul unghiilor fragile, uscate sau care cresc lent. Mai mult, formula unică pe bază de apă nu înhibă hidratarea naturală a unghiei. 

Balsamul conține agenți naturali de hidratare precum Biotina, d-Panthenol și Phytantriol, care ajută la menținerea hidratării unghiilor pentru o perioadă lungă de timp. 

Formula unică, fără substanțe uleioase, permite utilizarea tratamentului împreună cu TRIND Nail Repair sau oricare alt produs din gama TRIND.

Beneficii tratament unghii TRIND Nail Balsam

Hidratează și previne uscarea unghiei

Formula specială care nu conține substanțe uleioase

Previne crăparea, exfolierea și ruperea unghiei

D-Panthenol, sau Provitamina B5, este cea mai răspândită vitamina din industria produselor cosmetice. Vitamina are un efect puternic hidratant, stimulează epitelizarea țesuturilor și grăbește procesul de cicatrizare.
 
PHYTANTRIOL, este un puternic agent de hidratare care ajută la menținerea unghiilor hidratate pentru o perioadă lungă de timp. Rolul principal al agentului de hidratare este de a îmbunătăți absorbția D-Panthenolului și a keratinei hidrolizate în interiorul unghiei.

Mod de utilizare balsam unghii unghii TRIND Nail Balsam


Aplică balsamul direct pe unghii și lasă-l să acționeze timp de 1-2 minute. 

Masează delicat produsul pe toată suprafața unghiei până când este absorbit complet. 

Se folosește de două ori pe zi, dimineața și seara.
MAI POTI CITI