Biografia GABRIEL FERESTEANU gazda matinalului de la TVR 1 "CU CAPU-N ZORI" de la radio la tv si vlogging

GABRIEL FERESTEANU BIOGRAFIE, ZODIE, INALTIME, VARSTA,  SECRETE: GABRIEL FERESTEANU aka FERIS-a dat sfoara in tara cum ca TVR 1 va realiza un nou matinal . Sub atenta îndrumare a AUGUSTEI LAZAROV.

Matinalul "CU CAPU-N ZORI va debuta luni 19 octombrie 2020. Cine sunt gazdele matinalului ?

Gazdele sunt GABRIEL FERESTEANU aka FERI si LISA SABAU cei doi fiind realizatori si la postul de radio VIRGIN RADIO.

Se cunosc de multa vreme iar FERE a împlinit deja un an de RADIO de când lucrează cu LIZA SABAU dar si cu minunații de la RADIO VIRGIN.

Pentru ca publicul i-a îndrăgit si fac echipa minunata cei doi si-au făcut bagajele si vor porni intra-o aventura. Au acceptat sa fie gazdele matinalului de la TVR1.

In aceasta aventura FERE si LISA au alături mai multi colegi care provin din medii diferite toti dornici sa ne facă diminețile mai vesele.

LISA SABAU si FERE ii vor avea alături pe: BIANCA PATRICHI, nepoata regretatului coregraf CORNEL PATRICHI, MADALINA MANOLE de 15 ani astrolog, ANGIE COBUT globetrotter si chef, IRINA MOHORA si DORIN CHIOTEA.

Sa vedem ce poveste de viată ascunde GABRIEL FERESTEANU aka FERE?

GABRIEL FERESTEANU s-a născut in urma cu 27 de ani la BUCURESTI. E mândru de generația din care face parte . FERE este un MILLENIAL.

GABRIEL FERESTEANU  se lauda cu o vasta experiența in domeniul jurnalismului. A cochetat atât cu televiziunea dar si cu presa scris si radioul.

Si in plus este realizatorul proiectului "PE ROMANESTE". Si proprietar al GEFER DIGITAL.

A lucrat la mai multe posturi de radio. A fost la RADIO ROMANIA numai 9 luni.

Asta in perioada 2018-2019. A urmat alt popas la GOLD FM. Aici a realizat emisiuni a făcut sute de live-uri a făcut stiri dar a si realizat subiecte diverse.

A colaborat cu TVR. A fost co prezentator, a livrat subiecte pentru emisiuni a lucrat la întreținerea canalelor de social media si a realizat o grămadă de BETE.

Ce sunt BETE-le? Fac parte din bucătăria realizării unor emisiuni de televiziune.

A trecut si pe BUCURESTI FM si in cele din urma la VIRGIN RADIO.

A lucrat si in presa scrisa sa lauda ca primul lui material a fost despre un partid care funcționa ilegal.

In presa scrisa a lucrat pentru editura EVENIMENTUL dar si pentru CAPITAL.

A lucrat de la redactor, editor. Din februarie 2018 si pana in prezent a lucrat ca strategist pentru ROYAL HOUSE OF ROMANIA, MG PHARMA, EWISS ESTETIQUE CLINIQUE.

Cochetează si cu actoria . A jucat in piesa "DRAGA ELENA SEGHEEVNA după LUDMILA ROZUNOVSKAIA.

Piesa este o producție proprie a proiectului OPERA PRIMA si se joaca cu succes in peste 20 de tari. In prezent se joaca in BRAZILIA, , EUROPA si AMERICA, CHINA si COREEA DE SUD.

 Daca nu stiati ceva inedit  despre FERE alaturi de alti colegi a fost premiat de  printesa LIA si sotul sau PAUL.

FERE are multi prieteni in primul rand colegii de radio iar LISA e clar o prietena draga.

Despre viata sentimantala a lui FERE nu se stiu multe lucruri probabil ca jobul ii este indeajuns. Si prietenii si prietenele.

LISA are grija ca FERE sa ajungă la timp la radio. Si cred ca ii rămâne sa aibă grija in continuare si acum când vor fi colegi la matinalului TVR1.

FERE are probleme de când se știe cu trezitul de dimineața. Si cum il știe lumea ca fiind OMUL CARE NU SE TREZESTE USOR mama, LISA, prieteni si ceasul proaspăt cumpărat ii vor fi de ajutor realizatorului sa fie la timp la program.

FERE isi amintește cum in scoală mama il îmbracă el fiind pe jumătate adormit si il ducea in brațe la mașina pentru ca puiul sa mai doarmă puțin.

Puiul a crescut a ajuns in liceu dar relația tânărului FERE cu somnul a rămas la fel de neliniștită.

FERE isi aduce aminte ca dormea si înaintea probei la istorie la bacalaureat. Il sunase un prieten sa fie sigur ca va ajunge la timp.

FERE spune ca somnul sau atipic poate avea si o explicație medicala. Pur si simplu prima jumătate de ora de la  trezire este grea nu isi poate deschide ochii.

 Apoi este fresh si gatat d eplecat in maxim 15 minute.

 Prietenii  s-au obisnuit cu acest lucru iar FERE a batut recordul la 40 de apeluri telefonice pana sa fie  in stare sa se dea jos din pat.

FERE a rezistat si a făcut matinalul de vara de la VIRGIN RADIO. Cu antrenamentul făcut FERE poate începe aventura trezitului la ora 5.

LISA SABAU cea care este enervant de matinala va avea grija ca FERE sa ajungă la timp.

Ce hobby-uri are FERE? Este un" festivalier" adică nu ratează niciun festival de muzica niciun eveniment important ii place sa călătorească.

Vara il găsiți in VAMA alături de gașca de prieteni.

wiki GABRIEL FERESTEANU iubeste cateii
GABRIEL FERESTEANU este realizatorul proiectului "PE ROMANESTE".. A început acest proiect din dorința de a realiza un spațiu in care sa se poată exprima fare ședințe de sumar adică LIBER.

Clipurile postate de FERE pe YOU TUBE au milioane de vizualizări.

In ciuda faptului ca este absolvent al FACULTATII DE DREPT 2012-2019 din cadrul UNIVERSITATII BUCURESTI, FERE a ales alta meserie.

A terminat cursurile COLEGIULUI "GHEORGHE LAZAR" din capitala in perioada 2009-2012.

MILENIALUL FERE crede in generația sa spune ca tinerii aceștia sunt mai deschiși si receptivi la ce se întâmpla" worldwide."

Indemnul lui FERE este "CREDE IN GENERATIA TA"

IMPREUNA PUTEM FI MAI PUTERNICI.

"SUNTEM CAPITOLE De VIATA DIN ISTORIE. HAIDETI SA SCRIEM NOI ISTORIA FRUMOS. E TIMPUL SA CREZI IN GENERATIA TA. E TIMPUL SA FII VOCE".

Il auziți la radio pe FERE la VIRGIN RADIO. E timpul sa il vedeți si la televizor.

Din 19 octombrie 2020 la TVR1 va așteaptă matinalul "CU CAPU-N ZORI".

Va așteaptă gazdele GABRIEL FERESTEANU si LISA SABAU alături de ANGIE, MADALINA, IRINA si DORIN.
MAI POTI CITI