Recomandări COSMETICE îngrijire ten Acneic și ten Uscat. Cum să alegi cele mai bune cosmetice.

Sfaturi și recomandări produse cosmetice bune și eficiente pentru îngrijirea tenului acneic și a tenului uscat cu păreri bune pe forumuri.


Produse cosmetice recomandate pentru îngrijirea tenului acneic


Tenul aceneic se evidențiază după părerea specialiștilor prin senzația de piele încărcată, coșuri, pete, cicatrici exces de sebum sau piele foarte uscată, mai ales dacă se folosesc tratamente medicamentoase aplicate local.

Tenul aceneic are nevoie de o îngrijire atentă, cu produse îngrijire ten fără alcool, parfum, parabeni și alți compuși chimici care pot să irite și să producă dezechilibre la nivelul pielii.

recomandari forum cosmetice bune pentru ten acneic si uscat
Acidul hialuronic, retinolul și alte formule pe bază de antioxidanți sunt recomandate pentru tenul acneic și cu probleme.

Înainte de a-ți alege un produse de îngrijire pentru ten, fii sigură că îi cunoșți îndeaproape toate nevoile și îl ajuți să–și mențină un aspect cât mai natural și hidratat. 

În cazul in care nu găsești creme sau măști din comerț care să se potrivească pentru tenul tău acneic, poți să încerci produse dermatocosmetice, create special pentru restabilirea echilibrului și sănătății pielii.

Produse cosmtice recomandate pentru îngrijirea tenului uscat


Tenul uscat se evidențiază prin exfoliere, senzație de strângere a pielii după curățare, predispoziție spre apariția prematură a ridurilor, iritații și roșeață.

Îndreaptă–ți atenția spre produse îngrijire a tenului pe bază de acid hialuronic, colagen și glicerină, pentru a hrăni celulele pielii, a menține o hidratare optimă și a preveni formarea ridurilor adânci. 


Încearcă produse de curățare a tenului uscat cu formule ușoare, ape micelare și creme de demachiere, care să–ți lase pielea curată, dar în același timp fină și cu un aspect moale. 

Poți de asemenea să introduci în rutină de îngrijire produse cosmetice pe baza de ulei de ulei de cocos, de măsline sau de avocado, pentru o strălucire și hidratare intensivă.
MAI POTI CITI