DIOR SAUVAGE parfum bărbați păreri forum fragrantica. Prețuri bune pe elefant.ro

Parerea consumatorilor despre noul DIOR SAUVAGE parfum bărbați extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre Noul Dior Sauvage sephora, Sauvage Dior 2019, Parfum Sauvage Dior pret, Notino sauvage parfum cum miroase etc.:

1. Pareri Pozitive - 0,77
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,57


Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Opinia generală despre noul DIOR SAUVAGE parfum bărbați

♦ Persistenta - 4,30 din 5
♦ Intensitate -  4,45 din 5
♦ Versatilitate - 4,35 din 5
♦ Forma sticlei -  4,20 din 5
♦ Prețuri - 4,25 din 5


Noul DIOR SAUVAGE parfum bărbați  este un parfum cu o note de lemn de santal animalic si boabe de Tonka rafinate, evidentiate de prospetimea piperata a mandarinului.

O interpretare noua, puternic concentrata, a parfumului Sauvage 2019 imbină perfect prospetimea extrema cu tonalitatile olfactive senzuale, orientale si cu frumusetea feroce ce prinde viata la atingerea pielii. 
noul dior sauvage parfum barbati miros preturi pareri forum

Pentru a crea acest parfum masculuin de excepție, François Demachy, Parfumier-Creator Dior, s-a inspirat din peisajele nealterate ale salbaticiei aflate sub un cer albastru colorat, in timp ce aromele unui foc aprins se ridicau in aer. 

Note compozitie cum miroase parfumul Dior Sauvage:

♦ Note de varf: bergamot, mandarina, elemi;

♦ Note de mijloc: lemn de santal;

♦ Note de baza: boabe de tonka, olibanum, vanilie;


New DIOR SAUVAGE este parfumul unei noi frontiere: o interpretare cu o nota intensificata, impetuoasa care celebreaza magia spatiilor naturale.

"Sauvage este o partitura infinita. Compozitia sa incredibil de concentrata este conturata cu nuante subtile care creaza sclipiri de lumina unice. Pentru parfumul Sauvage, am imaginat impactul ciocnirii prospetimii intense cu profunzimea placuta a Orientului. Am pastrat sufletul salbatic al parfumului Sauvage conferindu-i accente nocturne, o atractie instinctuala si aspecte depline." François Demachy, Parfumier-Creator Dior.

Prospetimea puternica, aromata a noului parfum Sauvage este bine pusa in lumina de notele bogate, piperate de Mandarin. 

Urmele ademenitoare ale notei suculente de boabe de Tonka, cu aroma somptuoasa si amaruie imbratiseaza o nota dominata de lemn de santal de Sri-Lanka pretios. 

Provenit dintr-o plantatie originara din Sri-Lanka, colaboratoare cu Dior de peste 10 ani, lemnul de santal din parfumul Sauvage denota nuante bogate si calitati exceptionale provenite din practici speciale de recoltare. 


O planta dificil de cultivat, aceasta este supervizata in timpul stagiilor timpurii de crestere si apoi raspandita in plantatii complet salbatice, unde natura isi urmeaza cursul. 

In acest mediu natural, aspru, lipsit de interventia umana, fiecare copac continua sa creasca, luptand sa isi intinda crengile si sa izbaveasca, cateodata atingand si 100 de ani de existenta si o inaltime de 12 m! 

Aceasta creeaza calitatile olfactive unice, rare, intense si bogate ale lemnului de santal din parfumul bărbătesc Dior Sauvage.
MAI POTI CITI