VJ OANA ZARA biografie, vârstă, iubit, Instagram

Vezi care este biografia Oana Zara și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Oana Zara. Cele mai frumoase poze cu Oana Zara le gasiti pe pagina ei de Instagram @oanazara

Biografia Oanei Zara (vârsta 26 de ani) se va îmbogăți cu job-ul de prezentatoare a emisiunii UTOPS de la UTV..

Echipa postului UTV se mărește cu VJ Oana Zara care va prezenta la UTOPS și Andra Brebu ce va fi gazada show-ului Give me 5.

Conform wiki-ului profesional, Oana Zara a absolvit licența și masterul în Coregrafie în cadrul Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale”, sub îndrumarea Prof. Univ. Dr. Sergiu Angel.

Oana Zare face dans de cand se știe și ăsta e felul ei de a-și exprima creativitatea. De-a lungul timpului, Oana a avut acces la o varietate de stiluri, care i-au îmbogățit limbajul de mișcare.
oana zara utv varsta wiki biografie iubit


Oana Zara a participat la concursul “Românii au talent” cu un moment de dans contemporan ce a ajuns până în finală. De atunci a facut parte din echipa ProTv, fiind în baletul emisiunii “Românii au talent” și “Vocea României”.

A colaborat cu diferiți artiști români: Andra, Loredana Groza, Ștefan Banică, Horia Brenciu, Delia, Smiley, Carla’s Dreams, Lora, Corina, Faydee, Adrian Sina, Lidia Buble, Ami.

In 2015 ziarele scriau ca Oana Alexandra Zara şi Bogdan Medvedi din trupa Maxim, care a ajuns în 2014 în topuri cu piesa ”Sărutări criminale” sunt iubiți formând un cuplu.

”... trebuia să dansez la Romanian Music Awards şi Media Music Awards pentru Lidia Buble şi m-am întâlnit cu trupa Maxim în studioul de înregistrări al lui Adi Sînă. Acolo repetau băieţii şi aşa l-am cunoscut pe Bogdan. M-a invitat la plimbare şi aşa a început totul”, declara la acel moment Oana Zara.
oana zara poaze rare indecent de cuminti

Referitor la noul ”job” pe care il are din toamna lui 2020 la UTV, Oana Zara spune că: ”... aveam pe perete un poster cu trupa Andre și nu trecea zi fără ca eu să îmi adun toată familia și să le cânt Liberă la mare. La vârsta aceea cântam atât de bine încât ai mei, în unanimitate, au decis să mă trimită la... cursuri de dans. A fost, însă, o decizie înțeleaptă: am terminat Facultatea de Coregrafie la UNATC, iar acum s-au inversat rolurile – alții învață să danseze de la mine...”.
MAI POTI CITI