Pastile ieftine contra CORONAVIRUSLUI recomandate de profesorul Vania Atudorei de la Aspirină la Strepsils

Un microbiolog român stabilit în Canada este de părere într-o postare pe forum ca în tratamentul bolii coronavirusului avem la dispoziție si medicamente ieftine si eficiente.

Vezi mai departe ce pastile ieftine si bune recomanda Vania Atudorei în medicația pentru coronavirusuri, mai ales că există tendința să fie preferate remediile scumpe, în defavoarea celor ieftine și la fel de eficiente.

Profesorul și microbiologul Vania Atudorei, născut la Botoșani, este în prezent microbiolog federal Registered Microbiologist of Canadian College of Microbiologitsts (RMCCM) și supervisor al Departamentului de Sănătate și Farmacie Eurofins din Canada.

Vania Atudorei și-a pus întrebarea care sunt simptomele clasice ale virozei COVID-19 și dacă există un medicament singur, capabil să acționeze împotriva tuturor acestor simptome. Răspunsul pe care l-am găsit este surprinzător că DA, și acesta este... ”umila” ASPIRINĂ!
medicamente ieftine pentru covid 19

ASPIRINA combate și febra, și durerile, și inflamația, și mai este și anticoagulantă.

Uneori Aspirina este contraindicată, dar numai pentru bolnavii de astm provocat de către compuși chimici care conțin săruri ale acidului salicilic, salicilați, așa cum este cazul aspirinei al cărui nume farmaceutic este acid acetil-salicilic.

Prin urmare, numai dacă persoana este alergică la acești compuși din aspirină este indicat să nu se administreze.

La fel, în unele cazuri, aspirina poate să dea dureri de stomac și iritații gastrice pentru că este acidă.

Dar astăzi există comprimate de aspirină  filmate, acoperite de un strat protector, care face ca ea să nu se mai dizolve în stomac, ci direct în intestin, unde nu mai provoacă dureri.

Tratamentul COVID-19: Medicamentul Ivermectin vs Remdesivir

Agenția federală din SUA pentru medicamente și alimente, FDA, a aprobat, recent, medicamentul Ivermectin, un antiparazitar ieftin contra viermilor intestinali, medicament pentru care, în 2015, s-a decernat și un Premiu Nobel pentru Medicină.

Studii publicate în Australia, la Melbourne, afirmă că, în numai 48 de ore, medicamentul Ivermectin a scăzut cantitatea de virus SARS-Cov-2 cu peste 99%.

FDA a aprobat și antiviralul Remdesivir, fabricat de către compania americană Gilead, leader mondial în medicamente antiretrovirale, care se pare că nu dă rezultatele așteptate decât la o treime dintre cazuri și are un preț mare.

Tratamente pentru dureri de gât ar fi eficiente în medicația COVID-19

Profesorul Vania Atudorei spune că a  găsit referințe de specialitate potrivit cărora unele pastile împotriva durerilor de gât, care conțin combinația de alcool diclorobenzilic și amil metacrezol, sunt eficiente pentru prevenirea coronavirusurilor, pentru a le reduce drastic chiar și după două minute de la un eventual contact.

Aceste medicamente pot fi găsite în farmacii sub numele comerciale de Cepacol, Strepsils sau pastile antibacteriene pentru dureri de gât.

Cele două substanțe combinate- alcoolul diclorobenzilic și amil metacrezolul -  afectează învelișul virusului și vor avea efecte semnificative în reducerea infecțiozității anumitor viruși infecțioși din gât și salivă, reducând, astfel, contagiozitatea de transmitere de la persoană la persoană

Nu sunt scumpe, dar citiți bine eticheta pentru a nu le confunda cu produse similare, care conțin doar mentol și benzocaină și care NU sunt eficiente.

Studiile au fost făcute în Anglia, în 2005, de către echipa virusologului John Sydney Oxford de la Universitatea din Londra, reputat specialist mondial în virusurile gripale

ATENȚIE! Toate medicamentele ieftine de mai sus nu reprezintă un tratament care face miracole, ci unul preventiv, ajutător și aflat la îndemâna oricui.
MAI POTI CITI