Mădălina Elena Astefanoai biografie, vârstă, iubit, zodie, înălțime

Vezi care este biografia Mădălina Elena Astefanoai și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Mădălina Elena Astefanoai. Cele mai frumoase poze cu Mădălina Elena Astefanoai le găsiți pe pagina ei de Instagram @ElenaAstefanoai

BIOGRAFIE MĂDĂLINA ELENA ASTEFANOAI


Concurenta de la Puterea Dragostei, Mădălina Elena Astefanoai are vârsta de 24 de ani, este din Iași, dar locuiește in Italia.

Mădălina Elena Astefanoai declară că este pasionata de biologie, a lucrat ca tehnician intr-un laborator de chimie și își dorește sa urmeze cursurile unei Facultăți de Criminalistica.

Mădălina Elena a venit în emisiunea “Puterea Dragostei” sezonul trei pentru a-si demonstra ca dragostea adevărată exista!
Wiki Madalina Elena Astefanoai iubit inaltime data nasterii

Moldoveanca Mădălina Elena Astefanoai îsi dorește sa întâlnească un bărbat simplu, educat, care sa o iubească si sa o respecte.

Tânăra moldoveancă afirma ca nu pune mare pret pe aspectul fizic al partenerului, dar este important sa simtă acea chimie specială, încă la prima vedere.

Nu ar accepta niciodată trădarea si minciuna din partea partenerului si isi avertizează pretendenții, încă de la început, ca nu este o prada ușoara si ca le va fi greu sa o cucerească!

Puterea Dragostei și-a anunțat concurenții sezonului trei. Emisiunea matrimonială de la Kanal D, care începe care a ajuns la sezonul trei, și-a aflat protagoniștii.

Paisprezece concurenți, șapte băieți și șapte fete vor intra aici, în casa pentru a-și arăta sentimentele, emoțiile, trăirile.

Și de această dată se vor naște noi povești de iubire iar sentimentele vor fi trăite la intensitate maximă'

Reamintim că noul sezon Puterea Dragostei are parte și de nouă prezentatoare în locul Andreei Mantea. Este vorba despre Cristina Mihaela Dorobanțu, fostă concurentă „Bravo, ai stil!”.
MAI POTI CITI