Păreri Phoenicia Blue View Resort Olimp. Hoteluri situate în Olimp potrivite pentru familii și cupluri

Să ne facem o părere despre Phoenicia Blue View Resort Olimp răspunzând astfel unor întrebări des întâlnite pe forumuri cum ar fi: ce hoteluri de 4 stele situate în Olimp au priveliști frumoase, care sunt cele mai bune hoteluri situate în Olimp, ce hoteluri situate în Olimp sunt potrivite pentru familii și cupluri

Hotelurile Amfiteatru, Belvedere si Panoramic din staţiunea Olimp se vor redeschide la 23 iulie 2020, după o investiţie de 40 de milioane euro, făcută de omul de afaceri Mohammad Murad.

Din această sumă, 80% au fost bani investiți în plină pandemie, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a complexului hotelier Belvedere-Amfiteatru-Panoramic.

Complexul Phoenicia Blue View Resort Olimp România ar urma să aibă 1.200 de camere și 3.000 de locuri și să fie transformat într-un resort de 4 stele all inclusive.
Phoenicia Blue View Olimp pareri forumuri cazare hoteluri potrivite pentru familii si cupluri

Complexul hotelier all inclusive Phoenicia Blue View Resort va fi redeschis la Olimp și va include hotelurile Amfiteatru, Panoramic, Belvedere, dar şi hotelurile Majestic și Craiova, ultimul fiind achiziționat recent de Murad de la frații Micula cu 1,6 milioane de euro.

Amplasat în stațiunea Olimp, cu o suprafață de aproximativ 47.000 mp și un număr total de peste 1500 locuri de cazare, complexul de 4 stele Phoenicia Blue View Resort pune, anul acesta, la dispoziția oaspeților o plajă privată, 4 piscine, 2 restaurante, 2 baruri și o cafenea, dar și numeroase alte facilități.

Este un loc care impresionează prin grandoarea sa dar și prin designul deosebit, care te duce cu gândul la stilul romantic francez.

Hotelurile din cadrul Phoenicia Blue View Resort Olimp dețin restaurante proprii, cu zona de bufet, zonă de show cooking, terasă și bar.

Împreună oferă oaspeților spațiul perfect pentru a se deconecta, la piscinele pentru adulți, cu pool bar, la saună sau în locurile special amenajate pentru relaxare, unde vor găsi șezlonguri sau leagăne.

Phoenicia Blue View Resort oferă în egală măsură și copiilor o vacanța de vis! Aceștia au la dispoziție piscină cu tobogan, locuri de joacă și spații de relaxare.

Plictiseala este alungată prin diverse programe artistice, destinate exclusiv celor mici, ateliere de creație și activități specifice. Toate, menite să le ofere amintirea unei vacanțe perfecte, aici, acasă.

Phoenicia Blue View Resort oferă acces direct la o plajă privată cu nisip fin, extrem de generoasă ca dimensiuni, situată într-un golf superb.

♥ Hotelul Belvedere din Olimp dispune de 219 de camere și apartamente, însumând în total 455 de locuri de cazare.

În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți alege camere matrimoniale standard și superioare, camere pentru familii sau apartamente cu vedere la mare, ce au terase proprii sau terasa comună cu șezlonguri.

♦ Hotelul Panoramic pune la dispoziția oaspeților săi 214 camere, însemnând un total de 439 de locuri de cazare.

Vă ofera posibilitatea să alegeți camere matrimoniale standard și superioare sau camere pentru familii.
Impresii cazare 4 stele Phoenicia Blue View Resort Olimp Romania

Camerele Hotelului Panoramic din Olimp au balcon propriu sau terasă comună cu șezlonguri, cu vedere la mare sau către piscine.

♥ Hotelul Amfiteatru din Olimp, dispune de 336 camere si apartamente precum și alte facilitați.

Părerea noastră este că Phoenicia Blue View Resort reprezintă locul ideal în care vă puteți petrece vacanța pe litoral alături de grupul de prieteni sau împreună cu familia.
MAI POTI CITI