Filmul bătăii lui CĂLIN PANĂ fratele faimoasei Alina Pană povestit de WowBiz.ro

Alina Pană de la Exatlon în șoc: fratele CĂLIN PANĂ victima unui atac mafiot la un pas să fie omorât scrie ziarul wowbiz.ro

Imaginile de coșmar în care Călin Pană și prietenul său sunt împușcați și măcelăriți cu săbiile au fost surprinse în Chiajna, unde mai multe clanuri interlope își dispută supremația.

Alina Pană spune că are informații despre identitatea agresorilor și că aceștia au legături cu importante clanuri interlope din București și Ilfov.

Ea spune că în acest moment se teme pentru viața ei și a familiei ei. Sportiva de la Exatlon a făcut un apel public să fie ajutată să treacă peste acest moment.
alina pana in soc fratele calin pana batut de 30 de dusmani

Mașina în care erau doi bărbați a fost atacată în plină stradă iar agresorii, care ar fi fost câteva zeci, nu au ținut cont de nimic, nici măcar de faptul că șoseaua era intens circulată.

Când au ajuns echipajele de poliție, bărbații erau pe jos, plini de sânge. Iar pe mașină se vedeau urmele atacului.

în jurul orei 20:30, în comuna Chiajna, mașina în care se afla Călin Pană și un prieten a fost blocată în trafic de mai mulți indivizi care i-au atacat pe cei doi.

Aceștia au încercat să se baricadeze în mașina proprie, însă agresorii au lovit portierele mașinii cu bâte și săbii și au tras cu arme de foc înspre cei doi.

După ce victimele au fost scoase din mașină, atacul a continuat. Alina Pană spune că la agresiune au participat peste 30 de indivizi.

Tatăl uneia dintre victime spune că unul din atacatori ar fi fost boxer, cunoscut ca fiind un individ extrem de violent.

”Când au ajuns la barieră, i-au blocat cu mașinile și au sărit 20 de inși pe ei. Împușcături, din câte am înțeles, cu bile de cauciuc și i-a luat pielea de pe cap unde i-a tras cu pistolul”, spune tatăl acestuia.

I-au lăsat într-o baltă de sânge și au început să strângă cartușele, să nu lase urme, lumea a început să țipe, era îngrozită că îi omoară, iar ei au spus că fac ce vor. Dacă ei vor să bată pe cineva, vor să tragă în cineva, ei fac acest lucru”, a povestit la rândul lui și un martor al groaznicului eveniment.
MAI POTI CITI