MESAJE pentru iubit 1 an de relație. Mesaje pentru IUBIT la aniversarea relației.

Iată o colecție de mesaje pentru iubit la aniversarea relației, mesaje pentru iubit 1 an de relație, mesaje pentru iubit aniversare la aniversarea noastră, mesaje de dragoste și dor pentru bărbatul iubit.

MESAJE PENTRU IUBIT 1 AN DE RELAȚIE

♦ Numai tu ești în stare să-mi aduci zâmbetul pe față. Eu sunt nespus de fericită alături de tine pentru că tu ești bărbatul meu și eu sunt la nebunie îndrăgostită în tine. De fiecare dată când ești alături, eu simt cum inima mea începe să bată mai repede. La mulți ani iubire după 1 an de relație.

♦ Azi am împlinit 1 an de relație iubitul meu și îți spun că dragostea mea pentru tine este ca un cer senin după o dimineață înnorată, ca roua în zori de zi, ca razele soarelui de primăvară, ca florile din luna mai; vocea ta îmi aduce bucurie în suflet și gândul la tine liniște. Te iubesc pană la cer si dincolo de el.
mesaje pentru iubit emotionante aniversare la aniversarea noastra

♦ Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, cădeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi și chiar dacă soarta ne va despărți, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă într-o stea!

♦ Orice început de relație este frumos, dar tu ai făcut ca începutul nostru de relație să fie demn de cea mai tare poveste de dragoste. Azi după 1 an de relație mă simt cea mai fericită femeie! Atât am vrut să îți zic... în rest, să ai o zi fascinantă!

♦  Dacă aș fi de gheață ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja!

♦ Fiecare apus aduce o amintire… Fiecare răsărit aduce o speranță… Între apus și răsărit sunt ore fără viață… Sunt orele în care ești departe de mine.

♦ Azi la aniversarea relației noastre declar ca ești nu doar bărbatul meu dar și un om incredibil. Eu te cunosc foarte bine și cunosc cât de mult noi ne potrivim. De când ai apărut în viața mea, totul s-a schimbat. Eu am devenit mult mai fericită pentru că to ești lângă mine.

♦ La 1 de relație sunt sigură că numai în prezența ta pot răsufla din plin simțind că în sfârșit trăiesc, fără tine mă sufoc cu adevărat! Fără tine nu pot să trăiesc. Ești cel mai minunat om din lumea întreagă!

MESAJE PENTRU IUBIT LA ANIVERSAREA RELAȚIEI

♦ Ești ca o melodie frumoasă în cântecul fericirii noastre. Eu te iubesc cu toată inima și doresc din tot sufletul că pe noi ne așteaptă un viitor plin de succese și împliniri.

♦ Dacă dragostea ar putea fi evitata doar închizând ochii, nu as mai clipi niciodată, de frica sa nu las sa treacă vreo secunda fără sa fiu îndrăgostită de tine!

♦ De aniversarea relației noastre urăsc să îmi fie dor, dar când vine vorba de tine și știu că seara mă va prinde în brațele tale, dorul începe să fie dulce.

♦ Dacă nu ma gândesc decât la tine înseamnă ca te iubesc? Dacă te visez in fiecare noapte înseamnă ca te iubesc? Dacă vreau sa fiu numai cu tine înseamnă ca te iubesc? Eu cred ca te iubesc, tu ce crezi?

♦ Tu ești eroul și cavalerul meu. Eu te iubesc foarte mult și nu am să te dau la nimeni! Tu ești fericirea, soarta și zâmbetul meu. Tu îmi dăruiești dragoste, bucurie, inspirație. Fiecare zi lângă tine este precum o sărbătoare pentru sufletul meu.

♦ Azi de aniversarea relației noastre te voi iubi la fel ca-n fiecare zi. Nu te pot iubi nicio clipă mai puțin, dar fiindcă că e ziua noastră sunt dispusă să negociez numărul pupicilor!

♦ Sa iubești înseamnă sa trăiești prin celalalt, sa simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Sa iubești înseamnă sa te completezi prin celalalt. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!

♦ Dacă ar fi sa aleg cea mai frumoasa zi din viata mea, cea mai buna ora pe care am trăit-o si visul meu devenit realitate, totul ar avea legătură cu tine iubitul meu.
MAI POTI CITI