GHIOROC ARAD lac, plajă, cazare, camping, tramvai. Ghioroc Summer Fest.

Litoralul vestului, lacul cu plajă din Ghioroc Arad va deveni stațiune turistică de interes local. 

Nenumărate sunt curiozitățile și interesele legate de această zonă turistică. De la ștrand stațiunea Ghioroc Arad, tramvai Arad Ghioroc program, plaja Ghioroc Arad cazare, balta Ghioroc Arad plajă Romania la plaja Ghioroc Arad prețuri actualizate.

Aflat la doar aproape 25 de kilometri de Arad, lacul cu plajă din Ghioroc Arad a devenit o atracție pentru sute de turiști.

Cu o suprafață de aproape 10 hectare, lacul cu plajă Ghioroc se află la poalele Munților Zarandului, la confluența câmpiei cu dealul.

pareri cazare camping plaja ghioroc arad

Pe plaja Ghioroc au fost plantați peste 60 de palmieri. Aceștia a fost plasați într-o zonă specială, exact ca în stațiunea Mamaia.

Cea mai importantă noutate a sezonului 2020 este aceea că plaja de nisip de la Ghioroc va fi mai mare cu peste 3.000 de metri pătraţi.

În momentul de faţă există 680 de locuri pentru maşini, dar autoritățile speră să ajungă la aproximativ 1.000.

La Ghioroc exista o singură taxă, acea de parcare, de 10 lei. În sezonul trecut, din această taxă s-au strâns 82.000 de lei, ceea ce înseamnă că au existat cel puţin 8.200 de maşini parcate pentru care s-a plătit taxa

Primăria Ghioroc poartă discuţii cu o firmă care ar urma să amenajeze un loc de joacă pe luciul apei.

Vizitatorii plajei Ghioroc vor avea la dispoziţie 9 restaurante cu terase, iar în zona comercială mai este în curs de amenajare o sală de evenimente.

De asemenea, turiștii de pot bucura de toboganul cu apă care este deja pregătit, iar concesionarul pentru divertisment a mai cumpărat 8 hidrobiciclete în formă de lebădă, astfel că vor fi 16, pe lângă bărcuţele cu vâsle. Acestea vor putea fi folosite pe toată suprafaţa de zece hectare a lacului Ghioroc.

Campingul de Ghioroc Arad are acum 48 de locuri pregătite pentru turişti. Sezonul estival se închide pe plaja Ghioroc în mod tradițional pe data de 15 septembrie.

camping strand plaja Ghioroc Arad preturi


La plaja Ghioroc Arad puteți ajunge și cu tramvaiul. Astfel Tramvaiul 11 care circulă pe traseul Făt Frumos, Galleria, Podgoria, Renasterii, Vladimirescu II, Sambateni, Ghioroc si retur este un mijloc de transport util celor care vor să se bucure de ”litoral la munte”.

Ghioroc Summer Fest este un festival tradițional care începe în data de 1 iulie şi se închide în data de 1 septembrie

În cadrul festivalului Ghioroc Summer Fest sunt organizate concursuri şi petreceri tematice, iar Dj-ei din ţară şi din străinătate pun cea mai bună și în trend muzică.
MAI POTI CITI