Impresii PENSIUNEA KONAK GHIOROC, ARAD cazare moderna, plaja, piscina si pub

Să ne facem o părere despre Pensiunea KONAK din comuna GHIOROC, ARAD care a câștigat simpatia aradenilor si i-a convins pe mulți sa aleagă o vacanta mai ceva ca pe litoralul românesc.

ADRESA Pensiunea Konak:
STR. NICOLAE BALCESCU, F N. GHIOROC, ARAD 317135
TELEFON: 0722 671119

Pensiunea KONAK din comuna GHIOROC reprezinta cea mai buna alegere pentru cei care isi doresc o vacanta  linistita dar nu lipsita de distractie.

Va imaginati ca va bronzati sub soarele  puternic asezati pe un chaise longue si alaturi  pe masuta se odihnesc cafeaua si un pahar de vin?
pensiunea konak ghioroc arad oferte cazare facilitati

Vreți un somn odihnitor într-un cadru natural care sa iti "mature" grijile zilnice?

V-ati dori sa mancati  un peste si sa ascultați muzica ? Sa participati la evenimentele de weekend unde sunt invitați DJ faimoși?

In zilele  si după amiezile vacantei vreti sa faceti drumetii? Sau poate sa jucati o partida de biliard? Sa mergeti sa vizitati orașul ARAD?

ARAD primul oras liber de COVID 19 după cum au anunțat oficialitatile in 3 iulie 2020.

Daca va doriți  o vacanta linistita si in siguranța tot ceea ce trebuie sa faceți este sa ajungeți la PENSIUNEA KONAK din comuna GHIOROC, ARAD.

Pensiunea KONAK se afla langa MUNȚII ZARAND si aproape de  plajele cu nisip ale lacului GHIOROC.
pensiunea konak cazare ghioroc arad piscina

Pensiunea Konak dispune de 21 de camere dintre care opt camere dotate cu pat matrimonial, baie   televizor, wi-fi adică tot ce ti-ai putea dori de la o camera.

BONUSUL e dat de piscina exterioara unde seara  se umple de animatia tinerilor care savureaza deopotriva muzica si  posibilitatea de a se racori in piscină.

Aveti la dispozitie si sala de biliard. La restaurantul SIRONNE  gazdele sunt pregatite sa va ofere mancaruri romanesti si specialitati de peste.

Si o veste buna pentru tineri. Exista si un CLUB De NOAPTE cu un nume puternic HARLEY DAVIDSON.
Este un loc indragit si de familii cu copii.

Multipla campioana la natatie CRISTINA SZABO ii așteaptă pe cei mici sa  ii învețe tainele inotului. Sunt cursuri de inițiere în INOT dar și cursuri pentru AVANSATI.

Domnitele pot alege sala de fitness pot practica KANGOO JUMP iar pentru domni exista cursuri de JUDO. Pentru mai multe informații aveți numărul de telefon : 0765212084.

Sa nu uitam de terasa unde va puteti bea cafeaua dar si de minunata gradina unde va puteți plimba. Unde mai aveți acasă gradina atat de aproape?

Orașul ARAD se afla la zece minute de mers cu mașina. Dar puteți sa calatoriti si cu trenul gara este aproape.
cazare pensiunea konak gioroc arad camere

PENSIUNEA KONAK din GHIOROC este de ceva vreme cel mai bun loc pentru o vacanta linistita.

Natura, mancare buna, plaje cu nisip, piscina, si club. Mai ceva ca pe litoral. In orice caz un loc linistit unde  chiar ai ce sa vezi.

E cam lung drumul pentru cei de la mare dar merita orice efort odată ajunși in acest mic colt de rai.

Si inca un bonus aici va puteti organiza cele mai frumoase evenimente si aniversari.
MAI POTI CITI