Descrieri poze Instagram de dragoste. Descrieri poze smechere de fericire și viață.

Texte cu descrieri poze de dragoste pentru Instagram și Facebook, descrieri poze smechere, descrieri poze fericire, descrieri poze amuzante și chiar arogante.

O selecție de descrieri poze pentru fericire, descrieri poze iubire sau pentru prieteni, descrieri poze scurte sau speciale pentru Facebook.

Exprimă-ți dragostea în cuvinte frumoase și emoționante cu aceste statusuri de iubire adevărată care sunt despre relații și emoții.

♦ Dacă ar dispărea dragostea, toată lumea s-ar transforma în niște oameni indiferenți, cinici și singuratici.

♦ Tot ce n-am făcut până azi, vreau să facem împreună.

♦ Nu lăsa pe nimeni să-ți spună ce poți sau nu poți să reușești. Fă ce vrei să faci și fii cine vrei să fii!

descrieri poze de dragoste emotionante de fericire si smechere

♦ O relație adevărată înseamnă doi oameni imperfecți care refuză să renunțe unul la celălalt.

♦ Nu vreau să mănânc, să beau, să dorm, să mă odihnesc, să muncesc, să zâmbesc, să vorbesc sau să plâng. Vreau doar dragoste!

♦ Dragostea noastră e o aventură minunată, de care nu mă așteptam vreodată să am parte.

♦ Ești durerea mea și lumina, pacea și frica! Gustul de pe buze, melodia pe care o cânt. Tu ești viața mea pe care o iubesc!

♦ Mulți oameni pierd momentul fericirii, nu pentru că nu l-au găsit niciodată, ci pentru că nu s-au oprit să se bucure de el.

♦ Dragostea este un joc dificil, cu propriile reguli, unde nu există un singur câștigător. Sau ambii câștigă, sau ambii pierd.

♦ Sa fii fericit inseamna sa nu te mai gandesti cum ar trebui sa arate viata ta, ci sa te bucuri de ea așa cum este.

♦ Nu am iubit încă, dar iubesc iubirea.. Am căutat ce să iubesc, îndrăgostit fiind de iubire.

♦ Să-l întoarceți pe cel iubit nu este niciodată prea târziu. Călcarea mândriei nu este o slăbiciune. Scuzarea nu este umilință. Fiți fericiți!

♦ Nu contează cu cine vă petreceți timpul, pe cine sărutați și cu cine râdeți. Contează la cine vă gândiți când închideți ochii.

♦ Fericirea e noua bogăție. Pacea interioară e noul succes. Iar bunătatea e noul cool. Haideți să fim bogați, de succes și cool.

♦ Dragostea este înțelepciunea nebunului și nebunia înțeleptului.

♦ Dragostea nu este prețuită. „Dragostea nu există!”, au spus oamenii. Și ei înșiși au murit din dragoste.

♦  Voi fi loială cu soțul meu, înțeleaptă cu fiul meu, frumoasă pentru fiica mea și iubăreață pentru întreaga mea familie.

♦ Acolo unde dragostea stăpânește, nu există dorință de putere. Iar acolo unde puterea domină, dragostea lipsește. Una este umbra celeilalte.

♦ Declară-ți dragostea înainte să nu mai ai timp. Înainte să fie prea târziu. Spune-i ce simți. Așteptarea e o greșeală.

♦ Cel mai frumos lucru e atunci când în viața ta apare o persoană care se teme să te piardă.

Aceasta a fost selecția noastră de statusuri simple obișnuite despre iubire, care par destul de banale la prima vedere, dar totuși plăcute, plus câteva statusuri de dragoste complexe, profunde.
MAI POTI CITI